saklı kalmış değerlerini yavaş yavaş gün yüzüne çıkaran Kahramanmaraş, turizm pastasından hak ettiğini almak için kurum ve sivil vatandaşlarca topyekun bir hareket başlattı. Akdeniz’in incisi Kahramanmaraş’ın bir numarası olma yününde hizmete açılan Coliseum Hotel, aile restorandı, tek kişilik, iki kişilik, üç kişilik odaları, süit odaları ve restoran bölümü ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Girişimci Mesut Topaloğlu ve Mehmet Yılmaz ortaklığında dün itibari ile hizmete açılan Coliseum Hotel, misarlerini bekliyor.

Girişimci Topaloğlu yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş’ımızın en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan aile restoranını Coliseum Otel bünyesinde bir ilk olarak hizmete açtık. Altuntürk Hotel olarak faaliyet gösteren oteli devralarak, yeniden tasarlanan iç mimarisi ile Coliseum Hotel olarak Kahramanmaraş’ımıza

kazandırdık. 3 yıldızlı oteller içerisinde iddialı, temiz, güvenilir bir otel haline getirdik. Kahramanmaraş’ta ki ailelerin ve dışarıdan gelecek misarlerimizin gönül rahatlığı ile konaklayabilecekleri, Kahramanmaraş’ın eşsiz lezzetlerini tadabilecekleri, canlı müzik eşliğinde eylenebilecekleri bir konsept oluşturduk. Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resmi açılışında sahne alan Lal Sönmez, katılımcılara unutamayacakları bir akşam yaşattı.