Kahraman Tv’nin haberine göre, AK’nin ağabeyi olan İ.K’nın 1993 yılında Pazarcık ilçesinde amcasının 2 yaşındaki kızına taciz ettiği iddiasıyla köyden kaçtı. Kendisinden bir daha haber alınamayan ve o zaman 5 yaşında olan A.K intikam yemini etti.

20 YIL BEKLEDİ

İntikam yemini eden A.K., 20 yıl bekledikten sonra 25 yaşında yani 2013 yılında ağabeyine haksız ithamlarda bulanan amcası V.K., ve cinsel istismara uğradığı öne sürülen kızını öldürdü. Evde bulanan yengesini ise bıçakla yaralayarak olay yerinde uzaklaştı.

GÖZÜNÜ KİN BÜRÜDÜ

Olayın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra yani 2014 yılında tekrar ortaya çıkan katil zanlısı bu sefer yarım kaldığını düşündüğü üçüncü cinayeti için yengesinin evine geldi. Burada yengesini de öldüren zanlı kaçarak izini kaybettirdi.

2017 YILINDA YAKALANDI

3 yıl boyunca kolluk kuvvetlerince aranan A.K., 2017 yılında kıskıvrak yakalanarak adalete teslim edildi. Sanığın yargılanmasına 2018 yılında başlanırken, karar 2019 yılının Ekim ayında verildi.  Karara göre Sanık A.K 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.