Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ve sektörün parlayan yıldızı olan Tatlı Park çektiği videolar ile ilgi odağı oldu. Büyük Yemek sitelerinin 1 dakika içinde yapacağı yemeği anlattığı tarzda videolar çeken Tatlı Parkı binlerce kişi internetten sanal, 5 şubesi ile de gerçek olarak ziyaret ediyor.

MUHTEŞEM LEZZETLERDEN GÖRÜNTÜLER - TIKLA PC İÇİN 

Gastronominin en önemli şehirlerinden olan Kahramanmaraş’ın değerli markası Tatlı Park kendine has videolar çekerek yapılamaz denilen lezzetleri müşterilerine sundu. 1 dakikalık videolar ile yapılan yemekleri ve tatlıları anlatan çekimler hem tıklanma rekorları kırıyor hem de satış rekorları kırıyor. Güler yüzlü ekibi, hizmet kalitesi ve Enflasyonla Mücadele ye destek vermesi ile vatandaşın gönlünden taht kuran Tatlı Park çitasını videolar ve kalitesine kalite katarak yükseltti.

“TATLI PARKA BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİK”

“Tatlı parka bir tatlı huzur almaya geldik” sloganı ile Baklava yapımından, hamburger yapımına, ekmek yapımından, pasta yapımına kadar 200 çeşit ürünü müşterisine sunan mekan 5 şubesi ile de vatandaşın hoşça vakit geçireceği bir yer oluyor. 1 dakikalık videolarda Etin kesiminden , kıyma oluşuna, ekmeğin pişiminden kesilişine kadar en ince detaya kadar anlatılan hamburger paylaşımı ayrıca baklava yapımı da on binlerce Kahramanmaraşlı vatandaş tarafından izlendi.

BİLDİĞİNİZ TÜM FİRMALARI UNUTUN

Öte yandan müşteri memnuniyetini en ön planda tutan tatlı park, şubelerine gelen vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunuyor. Kahramanmaraş’ın en büyük ve en güçlü olma yolunda ilerleyen Tatlı Park, kurumsal kimliğinin yanı sıra lezzeti ile de şimdiden rakiplerini solladı.

TATLI PARK REZERVASYON HATTI : 0344 215 87 87

EN ÖZEL VİDEOLARI - Instagram / @tatliparkonsept - Facebook / @tatliparkonsept izleyebilirsiniz..