Batıpark Spor Kompleksi içerisinde bulunan açık yüzme havuzu, Batıpark futbol sahası, karakucak güreş sahası, Güreş Antrenman Sahası, Güreş eğitim merkezi ve judo Antrenman salonu hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Vali  Özkan tesislerimizde incelemelerde bulunurken Yaz Spor Okullarının da başlaması ile Yüzme, Güreş, Basketbol ve Judo branşları ile ilgilenen sporcularımızın çalışmalarını yerinde görme ve izleme fırsatı buldu. Sporcularımızın yoğun ilgisi ile karşılanan Vali  Özkan çalışmalar hakkında Antrenörlerden bilgiler aldı.

Judo da geçenlerde Romanya’da yapılan Balkan Şampiyonasında 3.olan judocu milli sporcumuz 1 altın ve malzeme hediyesi ile ödüllendirildi. Balkan Şampiyonasında 3. Olan sporcumuza ödül takdiminin ardından Vali Özkar  “Sporun beden ve ruh sağlığı için önemli olduğunu her yaşta vatandaşlarımızın çocuklarımızın spor yapmasını temennisinde bulundu.

Vali  Vahdettin Özkan tesislerimizdeki ziyaretlerinde incelemelerini Eski Milli Sporcusu Siyah Kemer 4. Dan 2. Kademe judo Antrenörü ve judo milli hakemi İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Yener Yüksel ve İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı eşliğinde gerçekleştirdi.

Judo çalışmalarına eşlik eden Eski Milli Sporcusu Siyah Kemer 4. Dan 2. Kademe judo Antrenörü ve judo milli hakemi İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Yener Yüksel Sporun Felsefesi ve Judo Sporun Teknik Bilgileri Hakkında sporculara uygulamalı şekilde bilgiler aktardı.

Karneyle antrenman salonuna gelen öğrencilere de başarılarından dolayı tek tek kutladı.