Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan 30 Büyükşehir arasında yer alan ve siyasi partiler için çok kritik bir öneme haiz olan Kahramanmaraş’ta seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyasette 24 saat çok uzun süre sözünü kendine düstur edinen Kahramanmaraşlı siyasetçiler 5 yıl Kahramanmaraş’ı yönetmek için çalışıyor.

Kanal 46 ekibinin 1 haftalık siyaset panoramasından sayfa sütünlarına yansıyanları ise şöyle

21 ŞUBAT

AK PARTİLİ ÜNAL: AK PARTİ 31 MART'TA YENİ BİR ZAFERE DAHA İMZA ATACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) domates, biber patlıcan diye gezmesine rağmen vatandaşların tanzim satış yerlerine yoğun ilgi gösterdiğini ve yenilerinin açılması için talepte bulunduğunu ifade etti.

22 ŞUBAT

ATOM KARINCA’DAN ÇEVRE BAKANI KURUM’A İLGİNÇ TEKLİF “TEMİZ RAPORU VERİLEN AKSU ÇAYINDA GEL BİRLİKTE ÇİMELİM''

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç Aksu çayına verilen temiz raporu karşısında şok olduğunu belirterek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a basın mensupları aracılığıyla ilginç bir teklifte bulundu. Öztunç; “temiz raporu verilen Aksu Çayında gel birlikte çimelim, çimmek istemiyorsan gel yüzelim, yüzmek istemiyorsan bir avuç su içelim, tabi içebiliyorsan” dedi.

22 ŞUBAT

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL: '15 TEMMUZ GECESİ GÖNÜL İTTİFAKI KURULDU'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 15 Temmuz gecesi Cumhur İttifakı kurulduğunu belirterek, "O gece milletine, devletine, geleceğine sahip çıkanlar bir ve beraber oldular. Bunu da 7 Ağustos ruhu ile perçinlediler. Bu Bay Kemal 7 Ağustos'ta Yenikapı'ya nasıl geldi biliyorsunuz. 7 Ağustos'tan sonra o ruha ihanet etti" dedi.

23 ŞUBAT

ÜNAL MÜFTÜLÜK MEYDANINDA YAPILACAK OLAN MİTİNGİ YERİNDE İNCELEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesine saatler kala, mitingin gerçekleşeceği Müftülük Meydanında çalışmalar gece boyunca devam etti. Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kahramanmaraş’ın heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklediklerini söyledi.

23 ŞUBAT

MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI TÜRKOĞLU'NDA YAPILDI

Belediye hizmetlerinde yaptığı ayrıcalığı seçim çalışmalarındaki kalabalıkla da gösteren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, şuana kadar Ak Partinin seçim bürosu açılışlarında en yoğun kalabalık toplamayı başardı. Okumuş’un seçim gezilerinin hepsi birer miting havasında geçiyor.

23 ŞUBAT

CUMHURBAŞKANI KAHRAMANMARAŞ’A GELDİ

2002 yılından bu yana AK Partiye en fazla oy veren 3 ilin içinde bulanan Kahramanmaraş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kere daha ağırladı. Başkan Erdoğan, edeler şehrinden hem müjdeler verdi, hem de dünyaya mesaj verdi. Başkan Erdoğan, "Ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimiz kendi evlerini özlüyor. Vatanlarına dönmek istiyorlar. Yarım milyon Suriyeli Münbiç'e dönmek için güvenli olmasını bekliyor. Gelin İdbil'i tamamen güvenli hale getirelim. Biz diyoruz ki, gelin Münbiç'i asli sahiplerine teslim edelim. Buradan öncelikle Amerika ve Avrupa başka olmak üzere tüm dünyaya sesleniyorum. Gelin Türkiye'nin bu çabasına destek olun" dedi.

24 ŞUBAT

KAHRAMANMARAŞ'TA BAĞIMSIZ ADAYDAN İLGİNÇ VAATLER!

Bağımsız Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İrfan Fıstık, Kahramanmaraş’a boğaz köprüsü yapacağını şehrin buna ihtiyaç duyduğunu belirtti.

25 ŞUBAT

GÜNGÖR: 'MARAŞ'A BÜYÜK BİR MUTLULUKLA DÖNÜYORUM...

Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında geldiği baba ocağı Göksundan mutlu ayrıldı.

25 ŞUBAT

MESUT TUĞRUL YAZDI: ''MİTİNGDEKİ KAVGANIN PERDE ARKASI VE MİTİNGE DAİR''

Gazeteci Mesut Tuğrul Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde meydana gelen olay hakkında köşe yazısı kaleme aldı.

25 ŞUBAT

BU YEREL SEÇİM MESELESİ DEĞİL BEKA MESELESİ

2002-2007 yılları arasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği yapan, özellikle Pazarcık’a yaptığı tarihi hizmetler nedeniyle CHP’li Merhum Belediye Başkanı Memiş Özdal tarafından ilçenin anahtarı verilen Mehmet Yılmazcan Pazarcık’ta sahaya inerek devletin bekası için çalışmalara başladığını söyledi.

25 ŞUBAT

MHP’Lİ YILDIZ: 12 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ

Cumhur ittifakını oluşturan iki partiden biri olan Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş teşkilatı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız mitingde yerini alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan ekibin içerisinde yer aldı.

25 ŞUBAT

KAHRAMANMARAŞ'TA BU KALABALIK SEÇİM KAZANDIRIR

Bir dönem Elbistan için önemli işlere imza atan ve hala ismi her yerde bulanan Millet İttifakı Adayı Abdullah Paksoy seçim bürosu açılışı izdihama neden oldu. Yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu alan da Abdullah Paksoy Selife çekinmeyi ihmal etmedi

26 ŞUBAT

ÖZDEMİR’DEN AKSU ÇAYI CEVABI: 'ELİMİZDE TEMİZ RAPORU YOK, KENDİLER ÇALIP KENDİLER OYNUYOR'

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir: “Bakanlıktan Aksu çayının temiz olduğuna dair bir rapor bize kimse vermedi. Biz iktidar partisiyiz biz böyle bişey bilmiyoruz. Bazen şöyle yapılıyor. Önce iddia ortaya atılıyor, sonra o iddiaya karşı bir savunma mekanizması geliştiriliyor Ama ortada iddianın mesnedi yok. Bunlar ile somut veriler ve bilimsel çalışmalar ile hareket etmek lazım” dedi.

26 ŞUBAT

MİLLETVEKİLİ KILIÇ PAZARCIKLI HEMŞEHRİLERİYLE TEK YÜREK OLDU!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, yerel seçimlere az bir vakit kala Pazarcıklı hemşehrileriyle bir araya geldi.

27 ŞUBAT

HAYRETTİN GÜNGÖR PROJELERİNİ AÇIKLADI

Millet İttifakı Adayı Ali Öztunç’un her fırsatta düelloya davet ettiği Cumhur İttifakı Adayı Hayrettin Güngör projelerini açıkladı. Buna göre, Trabzon Bulvarı, Kale Tekke hinterlandı tek proje olacak ve paydaşlar ile istişare yapılacak.

27 ŞUBAT

ÖZTUNÇ: 'YEREL YÖNETİMLER TÜCCAR GİBİ OLMALI'

TBMM’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırma’a söyledikleri ayrıca Kahramanmaraş için söyledikleri ile ünlenen Millet İttifakı Adayı Ali Öztunç: “Yerel yöneticiler tüccar gibi, esnaf gibi olmalıdır. Halkın içinde olmalıdır. O samimiyeti yerel yöneticiler yurttaşlarıyla beraber yaşamak zorundadırlar” dedi.

27 ŞUBAT

ELBİSTAN'LI ADAY GERİ ÇEKİLDİ

31 Mart Yerel seçimleri için AK Partiden aday adayı olan, Mehmet Gürbuz’ün adaylığının AK Partiden olması kesinleşince bağımsız Elbistan Belediye Başkan Adayı olan Eyüp Ceren, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

27 ŞUBAT

YENİDEN REFAH PARTİSİ

Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığına atanan Makina Mühendisi Muhammed AYDOĞAR teşkilat çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Onikişubat ilçe teşkilatı ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Haber: Mustafa Kılınç