Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Afşin Merkez Müdürlüğü,  6552 sayılı yasayla yürürlüğe giren Torba Yasa ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Afşin Hükümet Konağı Konferans Salonunda düzenlenen konferansta , 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 Sayılı Yasanın getirdiği yenilikler ile ilgili olarak sunum yapıldı. Konferansa,  Afşin'de faaliyet gösteren serbest muhasebeciler, mali müşavirler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda ilgili katıldı.
Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Afşin Merkez Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansta konuşma yapan Afşin SGK Müdürü Mustafa Kaynak,6552 sayılı yasayla yürürlüğe giren Torba Yasa ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledik.  Bilindiği üzere,  kamuoyunda torba yasa olarak adlandırılan 6552 sayılı yasa, 11 Eylül 2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.Bu kapsamda,  torba yasayla,  özellikle genel sağlık sigortalılarının birikmiş borçlarının gecikme zamları silinmekte ve aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu bulunan Bağkur sigortalıları ile sigortalı çalıştıran işverenlere ödeme kolaylığı gelmektedir.  Ayrıca  2008 yılında Bağkur borcu ile birlikte hizmeti silinen sigortalılara bu yasayla silinen hizmetlerini ucuz bir şekilde satın alarak hizmet günü kazanma imkanı getirilmiştir." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi