AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu  Ankara’da, AK Parti TBMM Grup Toplantısına katılarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile görüştü.

AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’na katılan Afşin İlçe Teşkilatı toplantının ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile bir araya geldi.

Toplantının tamamlanmasının ardından, Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte TBMM’de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşen 32 kişilik heyet, Afşin halkının selamını Başbakan Davutoğlu'na iletti.

Yapılan gezi hakkında bilgi veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, "22 Ekim Salı günü Ak Parti Afşin ilçe teşkilatı olarak, belediye meclis üyelerimiz ilçe yönetimimiz, gençlik ve kadın kollarımızdan oluşan 32 kişilik bir grupla, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın  nazik daveti ile Ankara'da AP Parti Grup toplantısına katıldık. Grup toplantısından önce Kahramanmaraş Milletvekillerimizle kahvaltıda biraya geldik. Kahvaltı sonrası Ak Parti grup toplantısına katıldık. Grup toplantısı sonrasında Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldik. Başbakanımıza Afşinli hemşerilerimizin selamını ilettik. Başbakanımız da tüm Afşin isminin  önemli bir şahsiyetin ismi ve güzel bir isim olduğunu vurguladıktan sonra, Afşinli hemşerilerimize selamlarını iletmemizi istedi." şeklinde konuştu.




Editör: Haber Merkezi