1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Kahramanmaraş Ak parti milletvekillerinden stadyum paylaşımı

Kahramanmaraş Ak parti milletvekillerinde stadyum paylaşımı
facebook-paylas
 Tarih: 11-06-2019 22:12:43  -   Güncelleme: 11-06-2019 22:21:43

Kahramanmaraş Ak parti milletvekillerinden stadyum paylaşımı

Kahramanmaraş Ak parti milletvekili Mehmet Cihat Sezal ile Ahmet Özdemir resmi Twitter hesabından Kahramanmaraş'a yapılacak stadyum hakkında paylaşım yaptı.

 

Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen  Her iki milletvekili kendi hesaplarından yaptığı açıklamalarda stadyum için çalışıyoruz mesajı verdiler.

Ahmet Özdemir resmi Twitter hesabından''Stadyum ile alakalı GSB Sn Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmeye istinaden GSB Yatırım ve İşletmeler Genel M. Ahmet Dilsiz bey ile istişarelerde bulunduk. Şehrimize yapılacak olan her yatırımın takipçisi olacağız çünkü hemşehrilerimiz  herşeyin en iyisine layık'' şeklinde paylaşım yaptı.

 


Mehmet Cihat Sezal'da paylaşım yaptı

Kahramanmaraş Ak parti milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise,''Kahramanmaraş'ımıza Yapımı Planlanan Stadyum ile İlgili Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile Görüşmelerimiz Sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Sn. Ahmet DİLSİZ ile Süreç ile İlgili Değerlendirmelerde Bulunduk '' şeklinde paylaşım yaptı...

 

 

 

Etiketler

  DİĞER Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI