Son Dakika Haberler

KAHRAMANLAR 250 ARAÇLIK KONVOYLA BAYRAMI KUTLADI

KAHRAMANLAR 250 ARAÇLIK KONVOYLA BAYRAMI KUTLADI
Okunma : 997 views Yorum Yap

Koronavirüs nedeni ile sokağa çıkma yasağı uygulaması olması nedeni ile 101.Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Sarıyer’de farklı kutlandı.

CHP İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Gençlik Koları ve Kadın Koları, Sarıyer Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk kodular ve saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Yasaklar nedeni ile çok az sayıda kişi katıldı.

Atatürk Kent Ormanı açılışı gerçekleşti.

Tören sonrasında Sarıyer Atatürk Kent Ormanı açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Millet Vekili Gökan Zeybek, İBB Daire başkanları, Sarıyer Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin katılımı ile açılışı gerçekleştirdiler.

250 ARAÇLIIK KONVOY

Son yıllarda geleneksel hale gelen araçlarda konvoy gösterisine ilgi büyük oldu.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çoşkun ve beraberindeki birim müdürleri Sarıyer Belediyesi Hizmet araçları ile 250 araçlık konvoy oluşturarak, Sarıyer ilçesinin tüm mahallelerinde tur atarak 19 Mayıs çoşkusunu yaşattılar.

Halkın balkonlardan, pencerelerden. Yol kenarına inerek alkışlarla karşıladıkları 250 araçlık konvoy muhteşem gösteri sundu. Sarıyer Belediyesi’nin Sarıyer halkına nasıl bir güçle hizmet edildiği ve Belediyenin büyüklüğünü ve gücünü gösterdi.

KAHRAMANLAR İLK DEFA İZİN YAPTI

Pandemi sürecinde 24 saat temizlik ve dezenfekten çalışması yapan, Sağlık, Temizlik ve Veteriner müdürlüğü pandamı ile mücadele kapsamında Sarıyer Koronavirüs Eylem Planı (KEP) proğramında faliyet gösteren ekip 19 Mayıs nedeni ile bugün çalışma yapmayarak araçları ile birlikte konvoya katılıp bayramı kutladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)