logo

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Hasbahçe Söyleşileri ve etkinlikler Hasbahçe’de sahur vakitlerine kadar devam etti.

Hasbahçe Ramazan Ayı etkinliklerinde; Prof.Dr. Necmettin Nursaçan “İnsan ve Merhamet”, Ömer Tuğrul İnançer “Ramazan ve Edep”, Tuğba Akbey İnan “Yetişkinler ve Çocuklar İçin İtibar Eğitimi”, Abdurrahman Dilipak “Ramazanın Müslümana Yüklediği Sorumluluklar”, Emine Beder “Ramazan ve Sağlıklı Beslenme”, Vehbi Tülek, “Osmanlı’da Ramazan”, Özkan Şenol “Peygamber Efendimizin Aile Hayatı”, Abdullah Yıldız “İnsan ve Ramazan, Nihat Hatipoğlu “Sahabe Hayatından Tablolar”, Senai Demirci “Rabbin Sana Küsmedi” ve Mine İzgi “Yuvalarımız Cennet Olsun” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Ramazan Etkinliklerine katılan Dursun Ali Erzincanlı ve UYGAD üyesi Şair Recep Garip’te şiirleriyle duygusal anlar yaşattı.

Çocukların da unutulmadığı ramazan programında Burak Sezen ile orta oyunu, palyaço şov, Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat, jonglör gösterisi, sihirbaz, meddah, ateş gösterileri, akrobat gösterisi, kukla gösterileri ile maskotlar da yer aldı. Çocukların hafızalarına en güzel ramazan eğlenceleri Sezgin Maden, Volkan Yörük, Can Haydar, Semih Çay, Minyatür Murat ve Halil Bal ile yarışmalar ve çocuk şarkılarından oluşan konserler renkli anlara sahne oldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1776 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.