Haberler

Kağıt Toplayıcısı, 30 Bin TL Borcunu Ödemek İçin Arkadaşını Rehin Aldırdı

Güncelleme:

Sultangazi'de kağıt toplayıcısı genç, arkadaşından aldığı 30 bin TL'yi ödeyemeyince bir arkadaşını, ailesinden fidye istemek için kaçırdı. Polis,şüphelileri yakalarken işkence edilen genci de kurtardı.

İstanbul kağıt toplayıcısı Afganistan uyruklu şahıs, 30 bin lira borç aldığı kendi gibi toplayıcı şahsa borcunu ödemeyince arkadaşını rehin aldırttı. Genci kaçıran zanlılar işkence ettikleri gencin videosunu çekip ailesine göndererek 20 bin lira fidye istedi. Pakistan Başkonsolosluğunun ihbarı sonucu genç, polis ekipleri tarafından kurtarılırken, 6 zanlı ise yakalandı.

KAĞIT TOPLAYICISI, ARKADAŞINDAN ALDIĞI 30 BİN TL'Yİ ÖDEYEMEDİ

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü Sultangazi'de meydana geldi. Kağıt toplayıcılığı yapan Afganistan uyruklu Muhtap H., kendi gibi kağıt toplayıcılığı yapan arkadaşı Zebunullah M.'den 30 bin lira borç aldı. Bir süre sonra M., H.'den verdiği borcu geri istedi. Ancak H., parası olmadığını söyleyerek borcunu ödemedi.

FİDYE İSTEMEK İÇİN BİR ARKADAŞINI KAÇIRTTI

Bunun üzerine H., borcunu ödemek için M.'ye, arkadaşı olan Pakistan uyruklu Azeem A.'yı(25) hedef göstererek, "Bunun ailesi zengin, bunu kaçırın fidye isteyin" dedi. Plan yapan M. ve H. diğer arkadaşları Parit M., Nebullah N., Hedayet A. ve İsmetullah Z. ile birlikte Azeem A'yı kaçırdı.

İŞKENCE EDİP VİDEOSUNU AİLESİNE GÖNDERDİLER

Kaçırdıkları genci kağıt deposuna getiren zanlılar ona burada günlerce işkence etti. Yaptıkları işkenceyi videoya çeken şahıslar ailesine göndererek 20 bin lira fidye istedi. Şahıslar fidyeyi beklediği esnada gencin ailesi Pakistan Başkonsolosluğu aracılığıyla polis ekiplerine ihbarda bulundu.

KAÇIRILAN GENÇ KURTARILIRKEN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Rehine Müzakere ve Kurtarma timi şahıslardan Zebunullah M.'nin yerini tespit etti. Şahsı yakalayarak gözaltına alan tim, şubeye götürüp sorguladı.

Yapılan sorguda planı itiraf eden M.'nin ifadeleri doğrultusunda diğer 5 şahısta yakalandı. Yapılan baskında kaçırılan gençte polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Şubedeki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Sultangazi Pakistan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

Ülke degil yol gecen hani ne ararsan var cok gucluyuz bir cok ülkeyle vize leri kaldirdik afkanisdana pakisdana vize sis seyahet edebilecegiz ulan para verseler gitmem yollayin bunlari ulkelerine

16
2
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

dolar 5 e merdiven dayadı, ekonomik kriz yok diyorlar 3 kuruş zam alıyoruz fakat herşeye deve yüküyle zam geliyor. sorsan dünyanın en iyi ülkesiyiz. bırakın bu palavraları ya. . kendileri mercedeslere binerken biz metrobüse binemiyoruz yer yok.

12
2
yanıtYanıtla
Osman:

Hükemet bu konuda harekete geçmeli nedir bu her ülkeden buraya geliyorlar Suriyeli savaş bahanesi ile geldi gitmiyor. Adamlar bütün pislikleri yapıyor ses yok şu an kaçakçılık bunlarda silah satma her pislik var. yok arkadaş buradaki tüm yabancı uyruklu insanlar araştırılıp sınır dışına çıkarılmalı Suriyelilerde dahil burda onlardan sadece vatan haini çıkar neden demeyin bu gün ülkesini satan yarın sizi düşünmeden satar. . . .

10
1
yanıtYanıtla
Komiklik..:

Hani gönderiyorlardııı bunlarıı???

8
0
yanıtYanıtla
deniz:

bizim vatandaşımız açken suriyeliler paşalar gibi akşamdan sabaha kadar evinin bahçesinde nargile keyfi yapıyorlar ellerinde bim marketin kartları alışverişleride bedava bizim vatandaşımızda çöpten kuru ekmek çıkarsa yer çıkmazsa o günü aç geçirir gidin artık bizim ihtiyaç sahiplerimize bakın artık yeter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title