www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor´dan Altınordu´ya

Kafkasspor´dan Altınordu´ya

Kafkasspor altyapısında yetişen 2007 doğumlu kaleci Kerem Matışlı, Altınordu´ya transfer oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yücel Doğru, ?Kerem kardeşimiz 4 yıldır kulüp bünyemizde çalışmalarına özveriyle devam ediyordu. Son dönemlerde başta Süper Lig ekipleri olmak üzere birçok takımdan transfer teklifleri alıyorduk. Yaklaşık iki yıldır Altınordu´nun takibindeydi. Ailesi ile oturup konuştuk, son dönemlerde altyapıya yaptığı yatırımlar ile Kerem için en doğru kararın Altınordu olduğunu düşündük. Sporcumuzun üzerinde antrenörlerimizin emekleri çok fazla, kulübüm adına antrenörlerimize çok teşekkür ederim? dedi.

?BİRÇOK OYUNCUMUZA TEKLİF GELİYOR?

Özellikle 2006 - 2007 yaş grupları ile ilgili oyuncularına transfer teklifleri olduğunu belirten Doğru, ?Son dönemlerde yapmış olduğumuz çalışmalarla altyapımız belirli bir düzeye geldi. Özellikle 2006-2007 yaş gruplarına transfer teklifleri var. Altınordu tarafından 2006 yaş grubundan bir sporcumuza ciddi anlamda transfer teklifi yapıldı. Bursa´da yapılan turnuvada Altınordu adına oynadı fakat ailesi erken olduğunu düşündü ve bu transfer gerçekleşmedi. Nasip olursa önümüzdeki yıllarda bu oyuncumuzun da transferini gerçekleştireceğiz. 2007 yaş grubu oyuncularımız ile ilgili Galatasaray´ın talepleri var. Kulübümüz ve çocuklarımız adına en doğrusu neyse onun kararını vereceğiz" şeklinde konuştu.

A TAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

A Takım ile ilgilerde bilgiler veren Doğru, ?Geçen yıl kadromuzdan 3 oyuncu ile yollarımızı ayırmıştık. Bu arkadaşlarımızın yerlerine takviyeler yaptık. Genç oyuncularımızın geçen yıla göre tecrübe kazanmasıyla daha iyi olacağını düşünüyorum. Hedefimiz üst sıraları zorlamak, bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00