“KADRO” İÇİN SÜPÜRDÜLER

Gündem 19.03.2018 - 12:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3273+ kez okundu.
 

“KADRO” İÇİN SÜPÜRDÜLER

Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü. 24 Aralık 2017'de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan düzenleme çerçevesinde 2 Ocak'ta başlatılan taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularında sınav süreci devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi’de başvuruların sona ermesi, tespit ve itiraz komisyonlarının incelemelerini tamamlamasının ardından bünyesinde ki personellerin işçi statüsüne geçişleriyle ilgili sınav dönemini başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 saha personeli, 375 sayılı KHK’nin geçici 24. Maddesi gereğince uygulama sınavına girdi. PERSONELLER, GÖREVLERİ İLE İLGİLİ MEVCUT İŞLERİNDEN UYGULAMAYA TABİ TUTULDU 15 Temmuz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen sınava katılan personeller, Valilik ve belediye bünyesinde 7 kişiden oluşan komisyon tarafından uygulama sınavına tabi tutuldu. Büyük heyecanın yaşandığı sınavda personellere yaptıkları iş ve işlemler hakkında sorular yönetildi. Mülakat aşaması ile başlayan sınavda mevkici, araç başı yardımcı personel, şoför, operatör ve bakım onarım gibi muhtelif iş kollarında çalışan personeller yaptıkları işlerle ilgili uygulamadan geçti. TAŞERON İŞÇİLERDEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A KADRO TEŞEKKÜRÜ Sınav sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren personeller heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirttiler. Yapılan uygulama sınavlarında bildikleri işi yaptıkları için çok zorlanmadıklarını fakat heyecanlandıklarını ifade eden personeller, merakla sonuçların açıklanmasını beklediklerini söylediler. Taşeron işçilerin kadroya geçiş sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten işçiler, aynı zamanda sürekli işçi olmanın ve iş garantisine kavuşacaklarının ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Altınordu Belediyesi, büro ve diğer personellerin sürekli kadroya geçişleriyle ilgili sınav dönemine ise yazılı sınavlarla devam edecek.
Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 personel kadroya geçmek için yapılan uygulama sınavında ter döktü.

24 Aralık 2017'de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan düzenleme çerçevesinde 2 Ocak'ta başlatılan taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularında sınav süreci devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi’de başvuruların sona ermesi, tespit ve itiraz komisyonlarının incelemelerini tamamlamasının ardından bünyesinde ki personellerin işçi statüsüne geçişleriyle ilgili sınav dönemini başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde beden gücüne dayalı işlerde çalışan 187 saha personeli, 375 sayılı KHK’nin geçici 24. Maddesi gereğince uygulama sınavına girdi.

PERSONELLER, GÖREVLERİ İLE İLGİLİ MEVCUT İŞLERİNDEN UYGULAMAYA TABİ TUTULDU

15 Temmuz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen sınava katılan personeller, Valilik ve belediye bünyesinde 7 kişiden oluşan komisyon tarafından uygulama sınavına tabi tutuldu. Büyük heyecanın yaşandığı sınavda personellere yaptıkları iş ve işlemler hakkında sorular yönetildi. Mülakat aşaması ile başlayan sınavda mevkici, araç başı yardımcı personel, şoför, operatör ve bakım onarım gibi muhtelif iş kollarında çalışan personeller yaptıkları işlerle ilgili uygulamadan geçti.

TAŞERON İŞÇİLERDEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A KADRO TEŞEKKÜRÜ

Sınav sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren personeller heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirttiler. Yapılan uygulama sınavlarında bildikleri işi yaptıkları için çok zorlanmadıklarını fakat heyecanlandıklarını ifade eden personeller, merakla sonuçların açıklanmasını beklediklerini söylediler. Taşeron işçilerin kadroya geçiş sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten işçiler, aynı zamanda sürekli işçi olmanın ve iş garantisine kavuşacaklarının ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Altınordu Belediyesi, büro ve diğer personellerin sürekli kadroya geçişleriyle ilgili sınav dönemine ise yazılı sınavlarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.