• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Kadınlarımızın sesini duyurmak istiyorum

Kadınlarımızın sesini duyurmak istiyorum
Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, “Kadınlarımızın sesini duyurmak istiyorum. Muğla’dan bir kadın milletvekilinin çıkması için ben de elimi taşın altına koydum” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, “Kadınlarımızın sesini duyurmak istiyorum. Muğla’dan bir kadın milletvekilinin çıkması için ben de elimi taşın altına koydum” dedi.

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, istişare amacını taşıyan Muğla ilçelerindeki sivil toplum kuruluşları ve basın kuruluşları ziyaretlerini sonlandırdı.

Elvan Göçer, Ensar Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Ahmet Turan Şahin’le birlikte gazetemizin bürosunu da ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Temel Irmak’la söyleşen Göçer, yaptığı ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ak Partili Göçer şunları söyledi:

“Sivil toplum kuruluşlarının bize gösterdiği ilgi bizi memnun etmektedir. İnşallah onlarla birlikte yeni Muğla’yı inşa edeceğiz. Ziyaretlerdeki amacımız, ilçelerimizin sorunlarını en iyi onlar bilmektedir. İnşallah seçilip, bu şehrin vekili olursam yine STK ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçelerimizin ve şehrimizin daha da gelişmesi için çalışacağız”

“KADINLARIMIZIN SESİNİ DUYURMAK İSTİYORUM”

Göçer konuşmasına şöyle devame etti; “İlk önce teşkilatımızdan ziyaretlere başladık. Çünkü benim için teşkilat çok önemlidir. STK’larla görüşmemiz ise ayrı bir önem taşımaktadır. Çünkü STK’lar ilçelerin sorunlarını en iyi bilenlerdendir. İnşallah seçilip  bu şehrin vekili olursam, yine STK ve teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçelerimizin ve şehrimizin daha da gelişmesi için çalışacağız. Ayrıca ben şahsi olarak değil, tüm aday adaylarımız vede özellikle kadınlarımız adına geldim. Kadınlarımızın sesini duyurmak istiyorum. Muğla’dan bir kadın milletvekilinin çıkması için ben de elimi taşın altına koydum” dedi.

Halkın her daim söz sahibi olması gerektiğinin altını çizen Göçer, “Halka açık olarak yapacağımız toplantılarla düzenli olarak halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz, görüş ve önerilerini alacağız. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Halkımızla aramızda kapılar olmayacak. Halkımızla aramızdaki iletişim kanallarımız her zaman açık olacak. Halkın vekili olduğumuzun daima bilincinde olacağız.

Biz Muğla’da yönetirken ve idare ederken sivil toplum örgütleri, derneklerle ve vakıflarla hep birlikte istişare ederek ortak aklı beraber oluşturacağız. Muğla’nın 2023 hedefi var. Burada STK’lara çok büyük görev düşüyor. Hep beraber hepimizin arzu ettiği hedefe birlikte çalışarak ulaşacağız. Bu hedefe ulaşma noktasında en çok istişare edeceğimiz yer sivil toplum örgütleri geliyor” diye konuştu.  

Toplumsal refahın temelinde ekonomik kalkınmanın öncelikli olduğunu dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Toplumun her kesiminin sosyal refah seviyesine ulaşabilmesi için öncelikle devletin ekonomik kalkınmasının ve istikrarının sürmesi gerekir. Yönetimde istikrar sağlanamaz ise güçsüz zayıf ve her türlü müdahaleye açık bir yapıda toplumun sorunlarının gündeme bile alınması mümkün olmaz. AK Parti hükümeti ile yıllardır süregelen sorunların çözümüne ilişkin bir umut doğdu. Bu gün engellilerin, yaşlıların, kadınların, çocukların sorunları konuşulabiliyorsak bu AK Parti Hükümeti’nin sağladığı istikrarın sonucudur. Bu yola çıkarken bize güç veren; dezavantajlı grupların sorunlarını konuşabiliyor olmamız, çözüm üretebiliyor olmamızdır. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için adalet, güven ve istikrar oluşturabilen güçlü yönetimlere ihtiyacı vardır. Ancak istikrar ve güvenin olduğu ortamlarda gelişmeye yönelik adımlar atılabilir”

Ak Partili Elvan Göçer oluşturulacak liste hakkında ise şunları söyledi;

“Ben ve tüm aday adayı arkadaşlarım belirlenecek olan listeyi dört gözle bekliyoruz. Fakat listenin belirlenmesinden sonra bu güne kadar nasılsak öyle olcağız, bir ve birlik olmaya devam ederek var gücümüzle çalışacağız. Canla başla çalışmaya hazırız. Fakat şu bilinmelidir ki kadınlar daha önde olmalı bir kadın vekilin gelmesiyle Muğla’ya çok farklı bir siyaset  gelecektir.  Farklı görüşlerde olan insanlarında Ege Bölgesinden bir bayan vekil istediklerini söylediler. Özellikle mecliste ki davranışların hiç hoş olmadığını söyleyerek meclisteki davranışların değişmesinin gerektiğini, kadınların ortamı biraz daha düzelteceğine inanıyorum.  Bu süreçte yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Belirlenecek olan liste içinde hayırlısını diliyorum.” şeklinde konuştu. (Hatice IRMAK)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141