• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kadınlarımız ve Aziz Yıldırım ERKİN USMAN

Kadınlarımız ve Aziz Yıldırım

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2015, 00:00
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilginç bir kişiliğe sahip. Ağzına ne gelirse söyler, bu nedenle Futbol Federasyonu'ndan sürekli ceza alır. Cezası yeni bitmişti, tahrik edici sözler ettiği gerekçesiyle Disiplin Kurulu'ndan iki ay daha ceza yedi. Ama aynı Yıldırım önceki gece öyle bir hareket yaptı ki, bütün günahlarını örttü, alkışlanacak bir tablo yarattı.
Bayanlar Basketbol Avrupa Kupası, maalesef iki şampiyon adayı takımımız Fenerbahçe ile Galatasaray'ı birbirine düşürdü. İkisinden biri elenecek, Dörtlü Finale kalamayacaktı. Ve ilk maç F.Bahçe'nin salonu sayılan Metro Arena'da idi.

ANANIZ BACINIZ ONLAR
Ezeli rakiplerin maçlarında taşkınlık ve küfre alışığız. Birkaç Fenerbahçe taraftarı da G.Saraylı kızlara küfretmeye başladı, ilk devre sonuna kadar sürdürdü. Devre bitince mikrofonu eline alan Aziz Yıldırım küfreden F.Bahçeli taraftarlara, "Dünya Kadınlar Haftasındayız. Burada küfür olmayacak. Bu oynayan kızlar sizin de ananız, bacınız olabilir. Onlara küfreder misiniz ?" Annelerimiz ve kadınlarımız için sadece takımına destek verin. Küfredenlerin burada yeri olmaz" dedi.
Ama alkollü olduğu anlaşılan bir taraftar, başkana, "Bunlara küfretmeyeceğiz de kime küfredeceğiz" gibi abuk subuk laflar etti, sonunda Yıldırım'a ve ailesine de küfredince salondan atıldı.
Aziz Yıldırım'ın sözleri bilinçli binlerce taraftarca alkışlandı. Analarımız ve bacılarımız adına biz de onu alkışlıyoruz ve dileriz her yerde, tüm maçlarda örnek olur. Ve bir dileğimiz daha var. G.Saraylılar, bugün oynanacak rövanşta Yıldırım'ın uzattığı zeytin dalını aynı şekilde değerlendirirler.

kentten
Bayraklı, kadın için ayakta
Bayraklı Belediyesi, Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Onur Akın konseriyle kutlayacak. Konser, 7 Mart Cumartesi (yarın) saat 20.00'da yeni hizmete giren Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek.
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla hizmete giren Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ilk büyük organizasyonuna hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Onur Akın, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadınlar için sahneye çıkacak. Yarın 20.00'de başlayacak konserde sanatçı Onur Akın sevilen şarkılarını bu sefer kadınlar için seslendirecek. Konser öncesi kadına şiddete hayır konulu bir de video gösterimi yapılacak.
Kadına karşı şiddetin katlanarak arttığına şahit olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Biz Bayraklı'da ne yazık ki kadınlara bir sığınma evi açtık. Her yıl binlerce kadına evine ekmek götürsün diye ücretsiz meslek edinme kursları veriyoruz. Kadının emek dünyası gibi projelerle ürettiklerini satabilmeleri için stant veriyoruz. Kadınlara kurulduğumuzdan bu yana hep pozitif ayrımcılıkta bulunduk, bulunuyoruz" diyor.

küpe
Rüşvetle kazanılan sadakat, yine rüşvetle kaybedilir.
Ömer Hayyam

günün fıkrası
Mesleki dram
Londra'da tanınmış bir kulüpte iki iş adamı sohbet ediyordu:
"O sevimli sekreteriniz hala sizin yanınızda çalışıyor mu?"
"Maalesef. Geçen hafta istifasını yüzüme fırlattı ve çekip gitti."
"Halbuki işinden memnundu."
"Evet dostum... Bir gün haber vermeden odama giriverdi. Ben de tam bu sırada karımı öpüyordum."

laflama
* Mevlana'nın sözlerini azıcık değiştirsem olmaz mı? Nice elbiseler gördüm içinde insan yok. Nice insanlar gördüm vallahi de Kral çıplak!.
* Denedim, bizzat test ettim. Meğer atalarımız yalan söylüyormuş. Meğer dut yiyince susmuyormuş bülbüller!
* Bana her şey seni hatırlatıyor. Taktığın borçları unutmak ne mümkün?
* Kadın erkeğe "Herif senin için saçımı süpürge ettim" dedi. Erkek iç geçirdi "Ahhh be kadın doğru olsaydı, senin saçların dökülürdü, oysa kel kalan benim" dedi!
* Yunus Emre bugün yaşasaydı şöyle derdi kesin: "Ne varlığa sevinirim. Ne yokluğa erinirim. Sanal alem ile avunurum." Bana bir kova su gerek emmi!
* Gafil gezme şaşkın... Enseye şaplağı yersin!
İbrahim Ormancı'dan
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA