Dr. Haydar Dümen Kadınını düşün mutlu ol
HABERİ PAYLAŞ

Kadınını düşün mutlu ol

Erkeklerin en büyük hayali büyük cinsel organ kadını cinsellikten uzaklaştırıyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışacaksınız. Bu sırada da eşinizi hep düşüneceksiniz. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçecek, ruhunu da okşayacaksınız.

Kız mıyım, değil miyim?

24 yaşında kızım. 2.5 yıldır ilişkim var. Birlikte olduk, kan geldi. İkinci kez yine aynı şey oldu. Şimdi hayatımda biri var. Ona bunu söyleyemem. Ayrıldığım sevgilim kız olduğumu, yine de bir uzmana danışmam gerektiğini söyledi. Ne olur yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, net ve kesin karar verme aşamasında olduğundan bir kadın doğum uzmanına tek başına git. Konuş ve sor. Bu kadar basit.

İlişkiden korkuyorum

19 yaşındayım, ilişkiye girmeye korkuyorum. Bu yüzden de günde 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, mastürbasyonu azalt. Cinsel ilişkiden de korkma. Sanıyorum, önümüzdeki 1-2 yıl içinde bunu gerçekleştirebilirsin. Gözünde büyütecek bir şey değil. En korkak tavşanlar bile ilişki söz konusu olunca aslan kesiliyor, korkmuyorlar. Sen kahraman, yiğit bir Türk gencisin. Korku lafının bir daha ağzından çıktığını duymayayım.

Kızlar beni istemiyor

24 yaşındayım. Hiçbir kızla cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük diye kız arkadaşlarım beni istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP

Okurum, sorunun cevabını sen ve ileride ilişki kuracağın kadın ya da eşinin dışında hiç kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan her şey yoluna girer. Tıbben onu küçültemiyoruz.

Erken boşalıyorum

Cinsel ilişkiyi çok seviyorum ama çok erken boşalıyorum. İki, üç kez doktora gittim ama bir netice alamadım.

CEVAP

Değerli okurum, bu konu evililk koşullarında rahat tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa, onunla bu birlikteliğin bir süre daha devam edecekse ya da evliysen tedavi şansın yüzde 90. Değilse biraz bekle.

Bıraksam mı?

23 yaşında kızım. Bugüne kadar hep mastürbasyon yaptım. Şu anda bir ilişkim var. Erkek arkadaşıma karşı hiçbir şey hissetmiyorum. 8 aydır birlikteyiz, sürekli birlikte olmayı deniyoruz ama zevk almıyorum. Acaba mastürbasyonu tamamen bıraksam ilişkiden zevk almaya başlar mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki bazı aşamalar, bazı engeller her zaman görülen şeyler. Ancak sürekli bir ilişki yani evlilik koşulları olayların çözümünde daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Burada erkeğin rolü dikkate alınmalı. Her şey öğrenme sürecidir aslında. Şimdilik böyle gidilebilir. Çünkü ben buradan tek tek öğretemem. Kendinizi sürekli sorgulayıp yargılamayın. Olayı oluruna bırakırsanız doğal yapı onu düzene sokuyor.

Kızlığı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken seviştik. Sevgilim kan geldiğini söyledi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, tahriş oldu, yırtılma mırtılma yok.

Vajinası sarkık

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla yakında evleneceğiz. Ama vajinası çok sarkık. Daha önce başkalarıyla ilişkiye girmiş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, insanların yapıları farklıdır. Aynı şey erkeklerde de söz konusu. ‘Torbada yumurtalarım çok sarkık’ diye. Peki ona ne teşhis koyacağız? Çok mu çalışmış yoksa tembel mi? Daha insancıl düşüncelere yer verseniz. Kuşkuyla başlayan evlilik olur mu?

Haberin Devamı

Dayanamıyorum

19 yaşındayım. Bir yıldır nerede güzel bir kız görsem kendimi kontrol edemiyorum. Hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu bir hastalık mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sebebi bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal ede ede yutkunuyorsun. Tabii ki ağzın sulanıyorr. Çare mastürbasyon. Olur mu okurum. Biraz irade. Ama çok ölçüde her kadına tahrik olmama. Alışacaksın.

Acı yoktu, kan çoktu

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Acı da dahil hiçbir şey hissetmedim. İki gün çok kan geldi. Kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sanki adet kanını anlatır gibi anlattın. Yüzde 50 bozuldu, yüzde 50 gelen kan adet kanıydı. Bu konuda uzman doktor görerek karar vermeli.

Bozulma ihtimali var mı?

Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşamak istedik. Üzerimde iç çamaşırım varken cinsel organıma dokundu. İlk başta bir şey yoktu ama sonradan kan gelmeye başladı. Kızlık zarının bozulma ihtimali var mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, her yerde, her zaman ihtimaller vardır. Yine de içinin rahat etmesi için bir kadın doğum uzmanından kesin sonucu almanı öneririm.

Hep reddediyorum

21 yaşındayım. İki yıl önce sevdiğim bir kız vardı, ilk deneyimi onunla yaşadım. Ondan sonra hiç kimseyle ilişkiye giremedim. Kızları hep reddediyorum. O kadar istememe rağmen olmuyor. Bu sefer de pişmanlık duyuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, pişmanlık duyma. İçeride meni birikiminin sana faydası yok. Dahası zaman zaman dışarı atılmazsa zararı bile olur. Yani o işlere yol vermek gerekir. Öteki ilişkilerin psikolojik yapından kaynaklanıyor. Aslında hayat değişimlere gebedir. Değişim olmazsa gemimiz denizin ortasında demir atar. Bu durağanlık insanı batırır, çileden çıkarır. Değişim lazım ama o da akla ve vicdana uymalı. Zamanlama iyi yapılmalı.

BÖYLE SORU YOK: Uçak havaalanı bulamıyor

37 yaşındayım, benim uçak çok iyi havalanıyor ve tam yol gidiyor. Uzun mesafe gitme kapasitesi de var. Sorunum şu: Uçağım inecek havaalanı bulamıyor. Ne olacak bu işin sonu?

CEVAP

Gördüğün gibi okurum, uçuşun zevkli geçmesi için sadece uçağın full performansla çalışması yeterli olmuyor. Kaptan pilotun da hünerli, deneyimli ve manevraları iyi alan birisi olması lazım. Yani anlayacağın, önce cinsel ilişkiyi düşünmeden kadınlarla iletişim kurabilmeyi becermelisin. Bunu da bir süre sürdürebilmelisin. İniş izni tüm bunlardan sonra düşünülür. Merak etme, o zaman düşeceği yeri iyi bilecek.

GÜNÜN SORULARI

Dokunmuyorum bile

23 yaşındayım. Ergenlikte yaşadığım psikolojik sorunlar ve kendime yaptıklarım yüzünden penisimdeki hissiyat yüzde 100.000. Cinsel içerikli video bile izlerken dokunmadan boşalıyorum. Bir kez ilişkiye girdim ve ilk saniyede bitti. Bir daha da denemedim. Bu sorundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, bulmaca gibi yazmışsın. Merak ettiğim şeyler; ergenlik döneminde ne yaşadığın ve kendine ne yaptığın? Bunların şimdi yaşadığın erken boşalma problemiyle bağlantısı ne? Mastürbasyon ve porno filmler dostun değil. Video mideo zaman içinde yavaş yavaş azalsın. Evleneceğin kıza yazık olur sonra. En iyi eğitmen sensin. Çünkü bu hayat senin, unutma.

Neden kan geliyor?

Kızım ve erkek arkadaşımla daha önce ilişkiye girdik. İlişkiye girdiğim zaman kızlık zarım daha önce yırtılmasına rağmen yine kan geliyor. Sebebi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, birkaç birleşmede kan gelmesi normaldir. Bir sorunun yok, merak etmeye de gerek yok. Yine de en kısa zamanda bir hekim görmeli. Artık bu ilişkiyi evlilikle taçlandırma zamanı gelmiş. Damadımıza bunu hatırlat sevgili yavrum.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiber yok demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder