Kadını darp etti arabadan attı

Kadını darp etti arabadan attı

Bursa’da seyir halinde olan otomobilin içindeki Ayşe A.(26) ile sürücü Berk K. arasından bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. İddiaya göre Berk K. önce Ayşe A.'yı darp etti sonra da seyir halindeki araçtan attı

Olay, Osmangazi'ye bağlı Atıcılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilin içindeki Ayşe A.(26) ile sürücü Berk K. arasında tartışama çıktı. Tartışmanını büyümesiyle Ayşe A.'yı aracın içinde darbeden Berk K. bir süre sonra da hareket halindeki araçtan yola atarak uzaklaştı. Arkadan gelen araç sürücülerinin dikkati ile ezilmekten kurtulan kadın bir süre yol ortasında hareketsiz bir şekilde yattı. Kendine zor gelen kadın basın mensuplarının aracını kendisini yola atanın aracı zannederek saldırmaya kalktı. Gazeteciler tarafından engellenen kadın, reklam panolarının arkasına geçip ağlamaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

O KİM OLUYOR

Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ayşe A,. kendisini darp ederek yola atan sürücüye hakaretler savurarak “O kim oluyor da bana tokat atıyor, beni arabadan atıyor?” diye bağırdı. Sinir krizi geçiren kadın sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'de tedavi altına alındı.

Olayın yaşandığı yerde güvenlik kamerasını incelemeye alan ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.