Dr. Haydar Dümen Kadına yazık etmeyin!
HABERİ PAYLAŞ

Kadına yazık etmeyin!

Haberin Devamı

Mastürbasyon tutkusu erkek evlense de hız kesmiyor. Kadın düşlüyor ama kocası ortada yok. Çünkü erkek kendini tatmin etmekle mutlu oluyor, kadını hiçe sayıyor. Aşırıya kaçmadan mastürbasyon yapın ama gelecek yılları da hesaba katın.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki sesini çıkartmıyor

19 yaşındayım, benimki yerinden kalkmıyor, oturuyor, sesini de çıkartmıyor. İçim içime sığmıyor. Orta yolu nasıl buluruz?

CEVAP

Değerli okurum, sanki komşun veya arkadaşınla aranda anlaşmazlık varmış gibi yakınıyorsun. İşin yanlışı burada. Ona kimlik verdiğin, kendinle adeta eşdeğer tuttuğun nesne 100 gramlık et ve deriden ibaret. Tüm bağlantıları da senin ruhuna ve beynine işlenmiş. Bu nedenle kendi kimliğine hakaret eder gibisin. Sen patron yani işverensin. O emrinde ırgat!!! Ama sistematiği çok hassas. En ufak sorun düzeni bozuyor, seni boynu bükük bırakıyor. Onu kendi haline bırak, yüz göz olma, fazla oynama.

GÜNDE 10'U BULUYORUZ

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2-3 ayda bir görüşüyor, evden çıkmıyoruz. Günde 10 kez ilişkiye girmişliğimiz var. Mecalim kalmıyor, zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, büyürken anacığından ‘İbadet de kabahat de gizlidir’ sözünü hiç duymadın mı? Senin konu gizli sınıfına girer. Oysa sen davul çalıp konu komşuya ve de milyonlara bu saçmalığı duyurdun! Ne olmuş yani? Yalanı dolanı senin boynuna, aldın kızı koynuna!!! İşlem kaç dakika sürdü? Bir de bu var. Mecalin kalmıyorsa haline bakarsın, develerin geviş getirmesi gibi sen de bu olayı geveleye geveleye oyalanırsın. Bize ne? Senin sorunun, ister çiğne, ister yut!!!

KOCAM BANA YAKLAŞMIYOR

32 yaşında kadınım. 2 yıllık evliyim. Kocam değişti, ilişkiyi istemiyor. 1.5 yıldır böyleyiz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinden ya da senden kaynaklanan nedenlerden onu cinselliğin ateşiyle ısıtamıyorsun. Bu evlilik böyle gitmez. Şimdilik çatısı çatırdıyor ve odaya yağmur damlıyor. Olay damın kimyasından değil, malzemenin yapısından kaynaklanıyor. Oysa bu aksaklık olayı iki yanlı rol oynuyor. Malzemelerin dokusu dışında yapısı yani ruhu da önemlidir. O da ruhların uyumudur ki sanırım sizde eksik olan budur. Zamanla çocuklar devreye gireceğinden bugünden hesaplar yapılmalı, istenmeyen yemeğe kaşık sallanmamalıdır.

Belli olur mu?

Uzun zaman önce sevgilimle 4-5 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. Doktor zarımın esnek olduğunu söyledi. Şimdi evleneceğim. Kan gelmeyeceği için gerdek sonrası doktora gitsek beraberlik yaşadığım ortaya çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek zar hakkında verilecek karar tektir, kanamaz, ilişki belli olmaz. 100 profesöre de sorsanız sonuç aynıdır. Sen yoluna devam et, kuşkuları kafandan at ve mutlu olmaya bak.

Sertleşme olmuyor

2 yıldır erken boşalıyorum. Ağrı başlıyor. Sertleşme sorunum da var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, uzmanın karşısına çıkacaksın. Evli olmayanlar için bazı öneriler kolay. Ama evlilik kutsal bir yapı, şakaya gelmez. Önünde uzun yıllar var. Çocukların yaşamı bu yıllara bağlı. Sağlam temel, sağlam teşhis ve sağlam tedaviden geçer.

İstek duymuyorum

Beyin kanaması geçirdim. İlaç kullanıyorum, cinsel istek duymuyorum. Bir de organım sertleşince penisim eğri ve acı duyuyorum. Doktora gitmedim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, çok ciddi bir tablo çizdin. Yaşını yazmamışsın ama ben 50’nin üzerinde olduğunu sanıyorum. Yani 50 yaştan sonra da doktora gidilmezse ne zaman gidilir? Hayatını pamuk ipliğine bağlamak derler buna. Ben ne desem inanma, doğru uzmana.

Bu sınırda kalır mı?

19 yaşında, 1.87 boyundayım. Cinsel organım 16.5-17 santim. Bu sınırda kalır mı? İlişkide karşı taraf olumlu karşılar mı?

CEVAP

Hey be çilekeş ülkemin kahraman gençleri. Elinizde en iyi silahlar varken bile, gözleriniz yuvada. Mutluluk organınızın ideal boyunu yakalamışken (biraz daha büyük) ne diyorsun sen ya? İşlerin olmalı, işine ve keyfine bak.

Çocuk istiyorum

25 yaşındayım. Karım 24 yaşında ve 1 senelik evliyiz. Çocuk istiyoruz. Bir türlü çocuk sahibi olamadık. Bize ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, sperm sayına ve onların sağlığına bakılacak. Olumlu ise, bir kere de eşin jinekoloğa görünsün. Adetin başladığın günden itibaren 14’üncü gün ilişkiye gir. Eşin yatakta 1 saat sırtüstü yatsın ve ayaklarının altına minder koysun. 3 ay içinde gebelik olmazsa size teneffüs antrenmanları önerisinde bulunacağım, çaresine bakacağız.

Orgazm olamıyorum

Sevgilimle ilişkiye girmeden birbirimizi tatmin ediyoruz. Erkek arkadaşım boşalıyor ama ben orgazm olamıyorum. Bir de gebelikten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir şeyde iki güzellik bir arada olmaz. Ya tatmin ya gebelik? Durumunuz zor, teknik özellikleri var ama (prezervatif değil) buradan anlatılmaz. Hangisi işine geliyorsa onu yaparsın, daha iyisi hiç yapmazsın.

Ayaklara bayılıyorum

19 yaşındayım. Kadınlarda ilgimi çeken ilk yer ayakları oluyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, buna tıpta fetiş duygular denir. Erkeklerde pek az olmayan oranda görülür. Psikolojik tedaviyle kolay geçmez. Ancak o ortamı bulursan, kadın da razı olursa bir süre sonra alışkanlığın takıntıya (Ya bunda da bir şey yokmuşa) dönüşür, duygular asıl hedefe yönelir. Sıkma canını, büyük sorun değil, evlenince çaresi bulunur.

Yüzüme vurur mu?

21 yaşında kadınım. Erkek arkadaşıma geçmişteki ilişkimden bahsettim, kabullendi. Evlenince kız olmayışımı yüzüme vurur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem ki bir şey diyemem. Adamı görmedim ki, falcılık yapamam ki. Güvencede olduğun anlaşılıyor. Olayı ilişkinizin derece ve kalitesi belirler. Yani iyi giderse seni başına taç yapacak, kötü giderse bazı erkekler gibi bahaneler arayacaktır.

Mastürbasyon faydasız

İki kez genelevde ilişkiye girdim, zevk almadım. Eskiden mastürbasyon yapardım, o da fayda etmiyor. Aşırı istekliyim. Ailemi üzüyorum, ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arabaya bindim gidiyorum, yol haritam yok. Aynen böyle oldu. Senin mailindeki benim yol haritam yaşındı. Yine de düşüncelerimi aktarayım. Kesinlikle mastürbasyona bağımlısın yoksa neden sinirli olasın ki? Çocuğun oyuncağını alırsan sinirlenir. Temeline inelim, şu cinselliğine biraz daha şekil, estetik, duygu ve de gelecek için temel kurallar koyalım, seni uçuralım.

Cinsellikten kaçıyorum

22 yaşındayım. Penisim 6 santim. Sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Ben ise korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 6 santimse küçük. Bunu doğrulamak için bana penisinin ereksiyon halinin kaç santim olduğunu bildir. Sana detaylı bilgi vereceğim.

Erken boşalıyorum

Çok erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğin zaman çözülecek bir sorun. O şartlarda yüzde 90 tedavisi var, şimdiden dertlenme.

GÜNÜN SÖZÜ

Her doktor kendi saygı ve sevgi anıtını yapar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder