Haberler

Kadın yolcu, maskesini çıkarınca ortalık karıştı! Metroyu durdurmak zorunda kaldılar

Güncelleme:

Başkent'te metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı iddia edilen kadına, diğer yolcular tepki gösterdi. Yolcular ile maskesini çıkaran kadın arasındaki gerginlik kameralara yansıdı.

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Ankara'da, bir metroda yolcular arasında maske tartışması yaşandı. Metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı iddia edilen kişiye, diğer yolcular tepki gösterdi. Yolcular ile maskesini çıkaran kadın arasında gerginlik kameralara yansıdı.

UYARI, GERGİNLİK YARATTI

Olay, saat 18.30 sıralarında AnkaraMetrosu'nda meydana geldi. İdiaya göre; maskesi takılı bir şekilde metroya binen kimliği belirsiz bir kadın, yerine oturduktan sonra maskesini çıkardı. Metrodaki diğer yolcuların maskesini takması konusunda uyarı yapması üzerine vagon içerisinde gerginlik yaşandı.

METRODAN ÇIKARILDI

Yaşanan tartışma nedeniyle vatman, metroyu Hastane İstasyonunda durdurarak, metro güvenliğine haber verdi. İstasyonda bir süre daha devam eden karşılıklı sözlü atışmaların ardından, maskesini çıkardığı öne sürülen kadın, güvenlik görevlilerince metro dışına alındı. Metrodaki tartışma anları, yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, kadın gözlerden kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Haberler

500

Yorumlar (57)

aksaray:

kadında laikçi ve çağdaşcı bir yapı var

13
26
yanıtYanıtla
fetöcülerde her kılığa girebiliyor:

her açıklamada sokağa zıplayan onlar

yanıt1
yanıt2
Nirvana:

çağdaş biri bu kadının yaptığını yapmaz . sen yeterince zeki değilsin herhalde .

yanıt7
yanıt0
?:

Çağdaş ve Laiklik tanımlarını açıklayabilir misiniz? Laik ve Çağdaş nasıl olunur ?

yanıt3
yanıt0
merter:

izmirden gelmiş nufusdan araştırdım

yanıt3
yanıt3
?:

çağdaşlık anlayışınız nasıl?

yanıt4
yanıt0
Tanım:

''?:Çağdaş ve Laiklik tanımlarını açıklayabilir misiniz? Laik ve Çağdaş nasıl olunur ?''Anlayamayan, bilmeyen, neyi savunduğunun bile fakında olmayan aşırı cahil kadın ya da erkek cinsi.

yanıt5
yanıt0
1234:

Sende de cahil. yobaz ve süslüman bir yapı var

yanıt6
yanıt3
Tayyar Durden:

''Maskesini çıkardığı iddia edilen kadın''??? İddiası mı kalmış; göz var izan var, yok işte ağzında burnunda maske, iddiası mı kalmış bu işin?

yanıt2
yanıt0
ATA:

Ne saçmalıyorsun aksaray. . . Maske takmayan bir mal ile çağdaş ve laikliğin arasında nasıl bir bağ kurdun. . . . Acilen yardım alman gerek, , , sen ve senin tarz düşünenler. . .

yanıt1
yanıt2
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title