Dr. Haydar Dümen Kadın önce sevmek ister
HABERİ PAYLAŞ

Kadın önce sevmek ister

Kadın hem fiziksel hem de ruhsal bakımdan erkeğe benzemez. Kadının cinselliği yaşaması için aradığı ilk koşul duygusallıktır. Çünkü kadın sevmediği bir erkekle olmak istemez. Güven duyabileceği, sevebileceği özel birini arar. Bu yüzden cinselliğe uyum sağlaması uzun sürer.

Diktirsem mi?

25 yaşında, nişanlı kızım. Dört yıl önce cinselliği yaşadım ve bekaretimi kaybettim. Şimdi nişanlıyım, 4 ay sonra düğünüm var. Nişanlım bilmiyor. Nişanlım 35 yaşında. Zarımı diktirirsem bir zararı var mı? Korkuyorum çünkü onu kaybetmek istemiyorum.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, olayları akışına bırak. İlk gece belki yeniden bir kanama bile olabilir. Olmasa da senin bir itirafta bulunmanı önermiyorum. Belki “Benimki esnektir” falan dersin. O yaşta bir erkeğin olgun ve toleranslı olması gerektiğine inanıyorum. Yani iki milimlik bir et parçasıyla hayatı cehenneme çevirmek pek de haklı bir düşünce değildir. Umarım, senin şansın benim düşündüğüm gibi oluşur.

Sevgilim yasak koydu

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla öpüşüyor, hayaller kuruyorduk. Ama bana öpüşmeyi yasakladı. Daha önce de ilişkiye girmemizi yasaklamıştı. Bu konuda ben ne yapabilirim?

CEVAP

Yavrum, kadınların, kızların nazlanması sizi canınızdan bezdiriyor. Ama onlar ufacık bir açık kapı bırakıverseler, laf aramızda biz erkekler arı kovanına dalan sinekler gibi bal peteklerine yumuluruz. Bu nedenle kızlarımız tedbirli davranıyorlar. Kız niyetini başından anlayıp önünü kesmiş. Yani sevgilin kendi karakterini ortaya koymuş. İyi de yapmış. Kızın ellerinden öpüyorum, çünkü öpülesi bir el. Şaşırdığım “Ben ne yapabilirim?” diyorsun. Bunun uygun bir zamanda, uygun bir lisanla kıza sor, çünkü o geminin kaptanı o.

Sertleşmiyor

27 yaşındayım. Yedi yıl önce mastürbasyon yaparken cinsel organımda kırılma hissettim. Zamanla korkudan mı bilemiyorum sertleşme sorunu yaşıyorum. İlk birlikteliğimde sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birlikteliğine biraz zaman tanı. Bir üroloji tetkikinden geçmende yarar var. Önce ultrasonla damar ve doku sistemlerine bakılmalı.

Beni sevmiyor

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken erken boşalıyorum. Erkek arkadaşım da öyle. Ben onu çok seviyorum. Ama onun beni sevmediğini düşünüyorum. Sevmiyorsa niye benimle oluyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızım, kadınlar çok saygın varlıklardır. Annelik iç güdülerinden dolayı yuva güvenliği ararlar. Güvenli bir yolda da duygusallık ve sevgi onların aradığı baş koşuldur. Ama erkekler öyle değildir. Sevgili okurum, ya ilişkine devam edersin ya da gözden geçirirsin. Ama sen cinsel potansiyel bakımından şanslısın. Çünkü kadının orgazm olma yeteneği ileri derecede değildir.

Hissedemedim

20 yaşındayım. İki kere ilişkiye girdim ama penisim vajinanın sıcaklığını hissetmedi. Gerçekten çok mu sıcak oluyor? Penisim o sıcaklığı alamıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, ya kadının içi soğuksa onu neden hiç düşünmüyor, hesaba katmıyorsun? Neden bıyığı yeni terleyen delikanlılığını suçluyorsun? Ve onu aşağılık kompleksine sokuyorsun. Böyle yaparak mezarını da kazıyorsun.

Ne kadar içeride?

20 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 11 santim. Sizce bu normal mi? Evlendiğimde eşimin zarını yırtabilir, ona zevk aldırıp, onu hamile bırakabilir miyim? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde olur?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanıyorsan eşini de mutlu edersin hayatınızı da her yönden rahat ve keyifli yaşarsınız.

Tahrik ediyor

23 yaşındayım, yabancı bir kız arkadaşım vardı, ayrıldık. Şimdi başka biriyle çıkıyorum ve onunla evlenmeyi düşünüyorum. Eski kız arkadaşım beni arıyor ve tahrik ediyor. Şeytana uymak istemiyorum. Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık. Ne yapacağımı şaşırdım. Bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, ne aşağı ne yukarı tükürmeden eski kız arkadaşından kurtulmak için “Arama beni” diye ona çıkış yapabilirsin. Telefonu yüzüne kapatabilirsin. Ama sen ‘istemem yan cebime koy’ örneği gibisin. Sesli aşk, seks kokulu biraz da pornografik tahrik hoşuna gidiyor olmalı.

Bu kadar kolay mı?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarımın patladığından şüphe duyuyorum. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek bir cinsel birleşmede kanayacaktır. En önemli nokta kendini suçlu gibi görme.

Yakınlaşamıyorum

24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Maddi gücüm var, yakışıklıyım ama penisim 11 santim. Kızlarla yakınlaşmaktan korkuyorum. Ameliyat olmaya bile razıyım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yolun açık ve hazır: Kilon varsa ver. 11 santimlik penis yeterlidir. Yani silahın ve mermilerin sağlamdır. Hedefin doğru yol. Yani karşı cinstir. Ama bu böyle ve istediğin gibi olsaydı kızları sıraya mı dizecektin? Bak bu olmadı. Ama şans seni getirir kızın önüne koyar. Sizin deyiminizle kuşuna ya da silahına güven.

Sevgilim zevk almıyor

Sevgilimle ilişkiye girdiğimde canı çok yanıyor. Zevk almıyor aksine acı çekiyor. 5-6 kez ilişkiye girdik, durum aynı. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, sabredin, alışacak diyorum. Hemen çözümü de var ama bunun için bazı koşulların uygun olması gerekir. Hem ekonomik hem de sosyal.

BÖYLE SORU YOK: Karım cinselliği sevmiyor

Eşim ve ben 34 yaşındayız. 10 yıllık evliyiz. Eşim cinselliği sevmiyor, bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, o seksi sevmiyor ama sen de sevdiremedin be kardeşim. Tam aşk ve seks yaşındasınız. Her akşam çorba içilmez, makarna da yenmez. Ama haftanın 3 günü de aç kalınmaz. Bazen balkonda peynir, ekmek, bazen koltukta karpuz, kavun işe yarar. Mutlaka pirzola gerekmez. İşte sorun burada, beni iyi dinle. Sık sık eşinin ellerini tut ve güzel şeyler söyle. Önce onu yumuşat, sürprizler yap. Paylaş arkadaş, hayatı paylaş. Sok elini taşın altına. Bak hayatınız nasıl değişecek? Bu ne sihir, bu ne mucize diyeceksin? Ne zaman? Az soonra. Bir 6 ay bekle, mutluluğu yakala.

GÜNÜN SORULARI

Doymak bilmiyorum

28 yaşındayım, çok cinsel deneyimim oldu. İlişkiye girdiğim kızları mutlu ettim ama ben doyamıyorum. Ne yapmalıyım?

Okurum, doymuyorsan iştah kesici bir yönteme başvuracaksın. Tipinin tam zıttı kadın bulacaksın. Zar zor işe koyulacaksın. Ya siz aklınızı mı yediniz? Ben mektubuna ne yanıt vereyim? Ne istiyorsun? İster doyarsın ister doymazsın. Bu geminin kaptanı sensin. Soyadımız dümen diye bütün yollar benden sorulmaz ki. Bu hayat yolu gemisinin dümeni senin elinde, pırıl pırıl altın gibi. Sakın bakıra çevirme. Gemiyi dalgalarda devirme.

Orgazm olamıyorum

Bir yıllık evliyim, eşimle severek evlendim. Orgazm olamıyorum. Eşim bunu bilmiyor. Kocamı çok sevmeme rağmen olmuyor. Ne yapmalıyım?

Kızım, kadınların yüzde 50’si senin gibidir. Zamanla alışıp öğreneceksin. Eşinle ilgili sorunlar: Erken boşalma, acele etme, kötü kokular, seni bir cinsel obje gibi görmesi yani bencil davranması, hazırlığa fazla önem vermemesi olabilir. Zamanla klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçişi öğreneceksin. Biraz da sabırlı ol, kendini fazla eleştirme. Arada bir eşin klitoris yoluyla seni orgazmı ulaştırsın. Hiç olmazsa o yol kapanmasın.

GÜNÜN SÖZÜ

O beni sevmese de ben onu seviyorum. İki yanlı saflıktır. Biri ruhun öbürü aklındır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder