Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım 24 Şubat 2017 Cuma günü 13.00 - 17.00 saatleri arasında Yörük, Karamurat ve Evrenbey Mahallelerine giderek yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımıza ziyarette bulundular.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım Yörük Mahallesinden Şükriye Genç (96), Halil Akman (86), Nigar Kenar (82), Fikriye (76) - Faik Tek (85) çifti, Karamurat Mahallesinden Reyhan Özmen (84), Evrenbey Mahallesinden Fatma (88) – Hasan Gül (94) çifti ve Şerif Çelik (82) adlı yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ileterek, yaşlı vatandaşlarımızla sohbet edip, istek ve taleplerini dinlediler.

Yaşlı vatandaşlarımız da öncelikle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek, Malkara Kent Konseyi Üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.  

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri ve ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettikten sonra Yörük Mahallesinde kahvehaneyi de ziyaret ettiler.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ