03 Haziran 2020 14:37

Kadıköy'de bir kadın eşi tarafından boğularak öldürüldü

Kadıköy'de Özbekistan vatandaşı Nasiba Mamatklova yine Özbekistan vatandaşı olan eşi tarafından boğularak öldürüldü. (Fotoğraf: Arşiv)

Kadın cinayetinde öldürülen Pınar Ünlüer'in babası Zeki Ünlüer

Paylaş

Özbekistan vatandaşı Nasiba Mamatklova yine Özbek olan eşi tarafından boğularak öldürüldü. Gözaltına alınan T. Mamatklova Kadıköy ilçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine götürüldü.

DHA'nın haberine göre Kadın cinayeti Kadıköy Erenköy Mahallesi, Toktaş Sokakta saat 15.00 sıralarında meydana geldi. T. Mamatklova eşi Nasiba Mamatklova'yı boğarak öldürdü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli polis ekipleri gelene kadar T. Mamatklova'nın cansız bedeninin başında bekledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nasiba Mamatklova'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alınan T. Mamatklova Kadıköy ilçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine götürüldü.

Olay yerinde bulunan bir kişi, "Burada Türkmenler yaşıyordu 5 kişi pandemi sürecinden önce. Ama şu an 3 kişilermiş. 2 erkek bir kadın yaşıyorlardı. Kadın evde ölü bulunmuş. Herhalde yanındaki adam da diğer adamı şikayet etmiş. Bir kişiyi gözaltına aldılar. Diğer adamı da karakola götürdüler. Ceset hala içeride" dedi. (HABER MERKEZİ)

{{406124}}

ÖNCEKİ HABER

Abdullah Cömert mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

Ölüm orucundaki Ebru Timtik’in ailesi: Susmayalım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa