Görüş Bildir
Haberler
Kaderin Böylesi: Baba ile Oğlu 9 Yıl Arayla Kahveye Giren Aracın Altında Kalarak Öldü

Kaderin Böylesi: Baba ile Oğlu 9 Yıl Arayla Kahveye Giren Aracın Altında Kalarak Öldü

Batuhan
18.04.2019 - 15:15

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, freni boşalan kum yüklü hafriyat kamyonun kontrolden çıkarak kahveye girmesi sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Ölenlerden Hasan Küçükdemir'in babası Veli Küçükdemir'in, 9 yıl önce otomobilin aynı kahveye girip çarpmasıyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

DHA'da yer alan habere göre, Onur Mahallesi'nde dün saat 18.30 sıralarında, iddiaya göre, 7399/17 Sokak'ta ilerleyen Özcan Ç.'nin (55) yönetimindeki 06 EB 499 plakalı kum yüklü kamyonun freni boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon 7371 Sokak'taki kahvehaneye girdi.

2 kişi öldü 6 kişi yaralandı

2 kişi öldü 6 kişi yaralandı

Kazada, inşaatta bekçilik yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Haki Küçükdemir (51) ile kömür ocağından emekli olduğu öğrenilen 5 çocuk babası Hasan Küçükdemir (59) hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Babası da aynı şekilde ölmüş, kendisi yaralı kurtulmuştu

Babası da aynı şekilde ölmüş, kendisi yaralı kurtulmuştu

Öte yandan, kazayla ilgili bir detay ortaya çıktı. 2010 yılında da İ.Y. (40) idaresindeki bir otomobilin frenlerinin boşalması sonucu kahvehaneye girdiği ve kazada yaralanan Veli Küçükdemir'in (78) kaldırıldığı hastanede öldüğü öğrenildi. Veli Küçükdemir'in öldüğü bu ilk kazada, Hasan Küçükdemir'in de kahvehanede olduğu ve o zaman yaralanmadan kurtulduğu belirtildi. 9 yıl önce aynı şekilde meydana gelen kazada ölen Veli Küçükdemir'in, dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada ölen Hasan Küçükdemir'in babası ve Haki Küçükdemir'in ise amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı.

"İkisi de aynı kaderi paylaştılar"

Binada oturanlar tahliye edildi

Binada oturanlar tahliye edildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, freni boşaldığı öne sürülen kamyonun girdiği kahvede Haki Küçükdemir ile amcasının oğlu Hasan Küçükdemir'in öldüğü 6 kişinin de yaralandığı kazanın ardından, kolonları hasar gören 3 katlı binada oturanlar tahliye edildi. Burada oturan 2 aile, bazı eşyalarını yanlarına alıp, geçici süreliğine yakınlarının yanına taşınırken, binanın durumu belediye ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından netlik kazanacak.

"Çocuklara çarpmamak için direksiyonu kırdım"

"Çocuklara çarpmamak için direksiyonu kırdım"

Sürücü Özcan Ç., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyete götürülen Özcan Ç.'nin, buradaki ifadesinde, olayın bir anda gerçekleştiğini belirterek, 'Kahvenin yakınındaki inşaattan çıktım, kamyonda az yük vardı. Yokuştan inerken, bir kere frene bastım; ancak ikinci bastığımda frenlerin tutmadığını fark ettim. Yan taraftaki binalara çarparak, duramadım; çünkü kamyonun etrafında çocuklar vardı. Onlara çarpmamak için direksiyonu sola kırdım' dediği öğrenildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
34
7
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
imstillcapulcu

lanetli kahvehane :O gitmeyin lan

Çomar Killer

şuna gülem yüz atacak kadar mı kalpsizsiniz

RÜMEYSA YILMAZ

Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah rahmet eylesin, sevenlerine de sabır. :(