KADEM HIZLI BAŞLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 11:18, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:18
 

KADEM HIZLI BAŞLADI

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilciliği, Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen organizasyonla kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilciliği, kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Yunuspark'ta gerçekleştirilen organizasyona Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, KADEM İl Temsilcisi Dr. Ümit Atman ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.   ATMAN; KADINLARIN HAYATA AKTİF KATILIMINI BEKLİYORUZ  KADEM Başkanı Dr. Ümit Atman; Kadınların sosyal hayatta yerini alabilmesi için yapılan çalışmaların önemine değindi. Atman, yaptığı açıklamalarda; " Siyasi irade, hükümet ve sivil toplumun da destekleriyle son yıllarda toplumsal hayatta kadın varlığı ciddi bir artış göstermiş, bu konudaki farkındalık düzeyi önemli sayılabilecek bir ölçüde artmıştır. Yasal olarak da kadınlar lehine çok önemli adımlar atılmış, kadın problemlerine çözümler getirilmeye çalışılmıştır. Şu an gelinen nokta elbette yeterli değildir. Zira kadının eğitimden, siyasetten, üretimden, iş gücünden, demokratik süreçlerden dışlanması, toplumun yarısını yok etmek anlamına gelmektedir. Bizler de KADEM olarak yaptığımız faaliyetlerle toplumun her kesimindeki, her yaştaki kadınların hayata aktif katılımını bekliyoruz " diye konuştu.   UYGUR; PEK ÇOK BELEDİYEYE ÖRNEK OLUYORUZ Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da, belediye olarak kadınlara yönelik hayata geçirdikleri projelerle pek çok belediyeye örnek olduklarını belirtirken; kadına yönelik yapılacak her türlü projeye destek sunmaya hazır olduklarını söyledi
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilciliği, Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen organizasyonla kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilciliği, kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Yunuspark'ta gerçekleştirilen organizasyona Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, KADEM İl Temsilcisi Dr. Ümit Atman ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


 
ATMAN; KADINLARIN HAYATA AKTİF KATILIMINI BEKLİYORUZ
 KADEM Başkanı Dr. Ümit Atman; Kadınların sosyal hayatta yerini alabilmesi için yapılan çalışmaların önemine değindi. Atman, yaptığı açıklamalarda; " Siyasi irade, hükümet ve sivil toplumun da destekleriyle son yıllarda toplumsal hayatta kadın varlığı ciddi bir artış göstermiş, bu konudaki farkındalık düzeyi önemli sayılabilecek bir ölçüde artmıştır. Yasal olarak da kadınlar lehine çok önemli adımlar atılmış, kadın problemlerine çözümler getirilmeye çalışılmıştır. Şu an gelinen nokta elbette yeterli değildir. Zira kadının eğitimden, siyasetten, üretimden, iş gücünden, demokratik süreçlerden dışlanması, toplumun yarısını yok etmek anlamına gelmektedir. Bizler de KADEM olarak yaptığımız faaliyetlerle toplumun her kesimindeki, her yaştaki kadınların hayata aktif katılımını bekliyoruz " diye konuştu.


 
UYGUR; PEK ÇOK BELEDİYEYE ÖRNEK OLUYORUZ
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da, belediye olarak kadınlara yönelik hayata geçirdikleri projelerle pek çok belediyeye örnek olduklarını belirtirken; kadına yönelik yapılacak her türlü projeye destek sunmaya hazır olduklarını söyledi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.