Ceplerindeki Son Parayla Kaçak Afganlar'a Su Aldılar - Son Dakika
Güncel

Ceplerindeki Son Parayla Kaçak Afganlar'a Su Aldılar

Ceplerindeki Son Parayla Kaçak Afganlar\'a Su Aldılar

Erzurum'da yakalanan kaçaklar polis tarafından karakola götürülmek için otobüse bindirildi. Araçta bekleyen kaçakların su için yalvardıklarını gören 2 vatandaş kolilerce su alıp dağıttı.

22.03.2018 10:02  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da yakalanarak götürüldükleri polis merkezinde kimlik tespiti için otobüslerde bekletilen Afganlar, yoldan geçenlerden su istedi. Afganlar'ın durumuna çok üzülen iki vatandaş, bakkala girerek ceplerindeki son kuruşa kadar su alıp, onlara dağıttı.

BİN 500 İLA 3 BİN ARASI PARA VERİP İSTANBUL'A KAÇAK GİRİYORLAR

İran sınırından kaçak yollarla Türkiye'ye giriş yapan kaçaklar, insan tacirlerine bin 500 ila 3 bin dolar arasında para vererek İstanbul'a gitmeye çalışıyor. Guruplar halinde gelen çoğunluğu Afganistan ve Pakistanlı kaçaklar, ekipler tarafından otobüs terminali yakınında yakaladı.

KAÇAKLAR, OTOBÜSLERE BİNDİRİLİP KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Büyükşehir Belediyesine ait körüklü otobüslere bindirilen kaçaklar, merkez Yakutiye ilçesindeki Gürcükapı Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada otobüsün içinde bekletilen kaçaklar, 10'ar kişilik gruplar halinde karakola alınarak parmak izleri alınıp, kimlik tespiti yapıldı.

Ceplerindeki Son Parayla Kaçak Afganlar'a Su Aldılar

YOLDAN GEÇENLERDEN SU İSTEDİ

Birkaç gün önce polis merkezi önünde kimlik tespiti için otobüste bekletilen Afgan kaçaklar, susadıklarını belirtip, yoldan geçen vatandaşlardan su istedi. Kaçakların bu isteğine duyarsız kalmayan Enver Şen ile Abdurrahim Sunar, hemen yolun karşısındaki bakkala girip bir koli su aldı.

CEPLERİNDEKİ SON PARAYLA KOLİLERCE SU ALDILAR

Dağıttıkları suyun yetmediğini gören iki hayırsever, ceplerinde son parayla da bir koli daha su alıp dağıttı. Afganların aralarında tartışma yaşandığını gören Abdurrahim Sunar, "Kavga etmeyin hepinize yetecek kadar su var" diye uyardı.

Gördükleri manzara karısında üzülen Sunar, "Buradan geçerken otobüsün içinden bağırarak bizden yardım istediler. Adamlar yanmışlar. Hele bunların haline bakın. Allah kimseyi devletsiz etmesin. Allah devletimize zeval vermesin. Yazık günah" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceplerindeki Son Parayla Kaçak Afganlar'a Su Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Normal: Gerçek CHP li budur işte gözünüz insanlık görsün. 6 9 Yanıtla
  • Tebrikler: CHP li kardeşlerimizi tebrik ederim.İnsan onuruna yakışan bir davranış. 5 9 Yanıtla
  • Trex: Turkiyenin sınırı yol geçen hanı gibi elini kolunu sallayan giriyor 10 1 Yanıtla
  • mehmet bilen: insanlık ölmemiş. 11 0 Yanıtla
  • ali: Dadaş kardeşlerimiz ve abilerimizden takdire layık bir davranış 7 2 Yanıtla
  • fareler kovalasın: Vallahi çok güzel bir davranış. Allah razı olsun 7 1 Yanıtla
  • Trex: Turkiyenin sınırı yol geçen hanı gibi elini kolunu sallayan giriyor 2 3 Yanıtla
  • Veli: Hepsi kacain avrupaya. Almanyada cogu sehirlerde alman yokkk. Heryer multeci kacak pislik. Kacan almanayaya geliyor. Hepside trden gecis yapiyor. Sorsan kimse avrupa sevmezzzz ama kucuk bir savasta Gidip hepsi hristiyana sariliyorr. Nasil bir muslumansalar artikkk. YazikkkkK 3 1 Yanıtla
  • Mys: Allah akıl versin size haberde chp akp yazmıyorken adamları chp li yaptınız chp veya akp veya diğer partililer ne olursa olsun yardım isteyene yardım atmışlar helal olsun adamlara parti yorumu yapanlarada sizin yaticak yeriniz yok diyorum passa 3 0 Yanıtla
  • nacar: kötüler zaten çok sen iyileri koru yarap. 1 0 Yanıtla

Advertisement