Advert
Advert
Advert

Jülide İskenderoğlu'nun 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Jülide İskenderoğlu'nun 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı
Jülide İskenderoğlu'nun 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Mesajı   Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3172 kez okundu.

Jülide İskenderoğlu'nun, Atatürk'ü anma mesajı şu şekilde:

“Çok güçlü bir inançla ve kararlılıkla bir kez daha diyoruz ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ~büyük eserim~ dediği, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde daha özgür ve daha huzurlu olarak ilelebet var olacaktır.

Büyük bir gayretle ve azimle, kurulan Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmakta kararlıyız. Bu yolda da milletimizin desteği ile birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Yokluklar içerisinde kazanılan zaferler sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün bölgesinde ve dünyada söz ve karar sahibidir. 

Temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip anayasal güvence altına alınması, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda önemli mesafeler kat ettik. Ülkemizin gerilemesi ve zayıflaması için uğraşan kasteden bütün güçlere, terör örgütlerine karşı dün olduğu gibi bugün de mücadelemiz bütün gücümüzle devam edecek. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve ilk başkanlığını yaptığı Gazi Meclisimiz, ilk günkü heyecan ve kararlılığından hiç bir şey kaybetmeden bugün de cumhuriyetimize sahip çıkarak yoluna devam etmektedir. 

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık mücadelemizin büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. ” dedi.

 

 

 

#çanakkale #Atatürk #10kasım #jülideiskenderoğlu #mesaj #güncel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti