Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Jandarma Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdırdı

20-10-2017 18:47:47 - AKYAZI
Jandarma Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdırdı

Jandarma ekipleri motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor

Özgür Adımlar
Akyazı İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet ekipleri Motosiklet Timleri plakasız ve çevreye rahatsızlık veren motosikletleri toplayarak, sürücülerine cezai işlem uyguladı.
 
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma trafik ekipleri, gün geçtikte kullanımı artan ve meydana gelen trafik kazalarında önemli bir paya sahip olan motosikletlere yönelik uygulamalarını sürdürüyor.
Akyazı Jandarma Ekipleri yapılan şikayetleri değerlendirerek, plakasız ve çevreye rahatsızlık veren motosikletleri toplayarak, sürücülerine ceza işlemi uyguladı.
 
Edinilen Bilgilere Akyazı Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri egzozlarından çıkan rahatsız edici sesten rahatsız olan mahalle sakinlerinin şikayetlerini değerlendirerek 31 motosikleti sorguladı. Kuzuluk Mahallesinde trafiğe çıkışı uygun olmayan motosikletler Jandarma  ekipleri tarafından yakalandı.
 
Jandarma ekipleri abartı egzoz, plakasız ve ehliyetsiz motosiklet sürücülerine para cezası keserek, motosikletleri yedi emin garajına çektirdi. Motosiklet sürücülerine yaklaşık 15-20 bin lira civarında para cezası verildiği öğrenildi.
 
YETKİLİLER UYARIYOR !
Motosiklet sahiplerine uyarıda bulunan yetkililer, "2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 14. maddesi ve 25798 sayılı kanun gereği artık motosikletlerden ruhsat, fatura, fenni muayene, plaka ve sürücülerden A,A1,A2 sürücü belgesi isteniyor. Bu evrakları eksik olan sürücülere yasada belirtilen trafik cezaları uygulanıyor. Bu nedenle motosiklet sürücülerinin mağdur durumda kalmamaları için gereken işlemleri yapmaları gerekir" dedi.
 
UB Group
Jandarma Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdırdı
Akgün Restoran Çorba
Jandarma Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdırdı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden