Bu haber kez okundu.

Jandarma Define Avcıları Üzerinde Eski Dönemlere Ait 8 Adet Sikke Ele Geçirdi
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, şüphelenilen bir araçta yapılan aramada; (8) Adet Eski Dönemlere Ait Sikke,  (1) Adet Dedektör ele geçirdi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 03 Aralık 2019 günü icra edilen Önleyici Hizmet Devriyesi faaliyeti esnasında şüphelenilen bir araçta ve araçta bulunan  (2) şüpheli şahsın üzerlerinde yapılan aramalarda;(8) Adet Eski Dönemlere Ait Sikke,   (1) Adet Dedektör ele geçirilmiştir.

Söz konusu olayla ilgili olarak Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheliler gözaltına alınarak soruşturmaya başlanılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.