DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İzmit’te Tuvaletler de Ücretsiz Oluyor

Son Güncelleme :

03 Aralık 2019 - 16:55

/ kez okundu.
İzmit’te Tuvaletler de Ücretsiz Oluyor

İzmit Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, düğün salonlarıyla ilgili, “Millet İttifakı ile ilgili önerdiğimiz bu teklif için çalışan bütün meclis üyelerimize teşekkür ederim. Ne yazık ki siz Cumhur İttifakı olarak bize teşekkür etme ihtiyacı bulamadınız. Emek veren günlerdir çalışan bütün parti gruplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de bu kararı alırken evlenecek çiftlere bir yük de biz yüklemeyelim dedik ve bu uygulamayı yapan tek belediye olduk. Umarız diğer belediyelere de örnek olur. Vatandaşımız lehine karar vermek önemli bir ayrıcalıktır diye düşünüyorum.

TUVALETLERİ DE ÜCRETSİZ YAPACAĞIZ

17 senedir kimse elinizi tutmadı. 17 nedir 13 belediye sizdeydi. Bugün 11 ilçe ve Büyükşehir olmak üzere bir sürü kültür merkezi var. O kadar çok düğün salonu ve kültür merkezi var ki Ben de şimdi sizlerden aynı çabayı umuyorum. İnşallah bu işin siyasi rantı kime yarıyorsa yarasın ama umarız diğer belediyelere örnek oluruz. Keşke daha önce olsaydı. Keşke ilk teklifi getirdiğimizi de evet deseydiniz. 5 ay gecikti bu iş. Şu da bir gerçek ki herhalde vatandaş ne der korkusundan çıktı bu kara. Vatandaşın zorlayıcı günü bizler için önemli bir ders niteliği taşıyor. Millet İttifakı olarak bugün biz bu öneriyi sunmasaydık hiçbiriniz bunu yapmayacaktınız. Bizim önerimiz sizin kabulünüzle bütün grupların çabasıyla oluşmuş bir İzmit yararıdır. Bunu başka taraflara çekmek çok doğru bir yaklaşım değildir. Şimdiden söyleyeyim de tuvaletleri de ücretsiz yapacağız. Sonra bunu da tartışmayalım. Sizin ihaleyle ciddi paralara verdiğimiz o tuvaletleri biz ücretsiz yapacağız” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.