Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hürriyet kulüp üyelerini işaret diliyle karşıladı.

 İLK DEFA BİR BAŞKAN BİZİ İŞARET DİLİYLE KARŞILADI

 Başkan Hürriyet’in yapmış olduğu özel karşıla karşısında mutluluklarını belirten kulüp başkanı Hasan Aktürkoğlu, “İlk defa bir belediye başkanı makamında bizi işaret dili ile karşıladı. Bizim dilimiz ile bize cevap verdi. Sadece o değil yanında çalışan personel arkadaşlar da aynı şekilde işaret dili kullandı. Bu duyguyu tarif etmek mümkün değil” ifadelerinde bulundu.

 BAŞKAN HÜRRİYET’İ AİLEMDEN BİRİ GİBİ HİSSETTİM

 Konuşmalarına devam eden Hasan Aktüroğlu, “Güler yüzlü, samimi bizi biz olduğumuz için seven harika bir başkan. İşaret dili öğrenmeye hevesli olduğunu gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Tek isteğimiz her alanda iletişim rahatlığına kavuşmak. Umarım bunu hep beraber başarırız. Bize olan ilgisi için kendisine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

 ENGELLERİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hürriyet “ derneğimizin ziyareti ve enerjisi bize de çok iyi geldi. Sizlere yapacağımız en büyük ve en öncelikli destek, sizleri anlamaktır. Biz İzmit Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak ve sizlerin sosyal hayata daha fazla katılımınızı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz “ dedi. Başkan Hürriyet ayrıca işaret dilini daha iyi öğrenmek istediğini de belirtti.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı