131019098
28 Mart 2024, Perşembe

İZMİR’E MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİ KURULACAK

8 Ekim 2018, Pazartesi 06:54

     


Meslek Hastalıkları Kongresi'nde konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir'de Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin kurulması için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Sabancı Kültür Sarayı’nda düzenlenen; siyaset, iş dünyası, akademi, sendika temsilcileri ile üniversite öğrencilerinin hazır bulunduğu programda TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katıldı. Etkinliğin ev sahipliğini yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, işçi güvenliği ve meslek hastalıkları konusunda üniversitenin yaptığı başarılı çalışmalara dikkat çekerek, bu noktada yeni bir proje başlattıklarını açıkladı.

Rektör Hotar, meslek hastalıklarının her açıdan dikkatle ele alınması gerektiğine işaret ederek, “Bu hepimizin ortak bir problemidir. Buradan hareketle biz de bir çalışma başlatarak, değerli Meclis Başkanımıza sunduk. Kendileri de İzmir’de Meslek Hastalıkları Hastanesi’nin kurulması noktasında bize destek vereceklerini söyledi. İnşallah kendilerinin öncülüğünde çalışmaları başlatmış olacağız. Sayın Meclis Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler