TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de faciadan dönüldü!

Bölge ile Sanayi istasyonları arasında bulunan üst geçit vincin çarpması sonucu çöktü. Metro seferleri durdurulurken çok sayıda vatandaş Bornova yönüne doğru yürümeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de faciadan dönüldü!

KENAN YEŞİL

İzmir metro güzergahı üzerinde yer alan ve Bölge ile Sanayi istasyonları arasında bulunan, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü önündeki üst geçit bir vincin çarpması sonucu çöktü. Bornova’da ağaçlı yol olarak adlandırılan sanayi metro istasyonunun hemen yanında olan üst geçit vincin çarpması ile yıkıldı. Saat 18:00civarında meydana gelen olayda ölen veya yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

4.50 metre yüksekliğinde olan üst geçit vincin çarpası sonucu yıkıldı. Yıkılan parçaların bazılarının metro rayları üstüne düşmesi sebebiyle Fahrettin Altay Evka 3 seferleri sanayi metrosuna kadar yapılabiliyor.

Bornova’da çok yoğun olarak kullanılan Ağaçlı Yol üzerinde mesai çıkışında gerçekleşen olay sırasında metronun orada olmaması ve araçların geçmemesi ise olası büyük faciayı önledi. Ekipler yoğun bir şekilde çalışma başlatırken Fahrettin Altay Evka 3 metro seferlerin uzun bir süre gerçekleşemeyeceği gelen bilgiler arasında. Yine yolun da trafiğe açılması uzun süre alacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.