Dolar 32,4885
%-0.16
Euro 34,9697
%0.41
Altın 2.432,330
%0.38
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de CHP adayları teşekkür turunda

İzmir'de CHP adayları teşekkür turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir’de gerçekleşen mitinginin ardından 24 Haziran seçimlerine saatler kala üstü açık seçim otobüsüyle İzmirli seçmeni selamlamaya başlayan CHP İzmir Milletvekili adayları son mesajlarını otobüs üzerinden verdi. Bayır canlı yayın yaptı... Ne dediler'

  • Ege Postası
  • 23.06.2018 - 11:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir Milletvekilleri yarın gerçekleşecek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Çiğli’den başlayan ve Bayraklı, Bornova, Buca, Uzundere, Konak, Alsancak gibi metropol ilçelerin de içinde olduğu bir program dahilinde seçmenlerle son kez buluştu, oy istedi, Muharrem İnce'nin İzmir mitingindeki büyük katılım nedeniyle teşekkür etti.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın sosyal medya hesabından son turda canlı yayın yaptı, mesajları aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 25 Haziran sabahının Türkiye’nin 16 yıllık AKP iktidarından kurtulup herkesin kucaklandığı ve demokrasinin yeniden geri geldiği gün olacağını söyledi.

DENİZ YÜCEL: ARTIK DUVARLARI YIKMA, HAK-HUKUK-ADALET-DEMOKRASİ ZAMANI GELDİ

İl Başkanı Deniz Yücel, otobüs üzerinde verdiği mesajında, “Halkın kurtuluşu olacak. Cumhuriyetin kurtuluşu olacak. 16 yıllık AKP iktidarından kurtulup herkesi kucaklayan bir demokrasi anlayışını hep beraber kuracağız. Yarın bir milattır. Artık duvarları yıkma zamanı geldi. Hak, hukuk, adalet, demokrasi zamanı geldi. 24 Haziran’dan sonra bembeyaz bir sayfa açacağız. Toplumun tüm kesimleriyle barış ve refah içinde bir Türkiye kuracağız” ifadelerini kullandı.

KANİ BEKO: BU MÜCADELEDE DEMOKRASİ, BARIŞ, KARDEŞLİK KAZANACAK

Çiğli’den başlayan son seçim turunda, otobüste bulunan vekil adaylarından DİSK Genel eski Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Kani Beko da, yolun sonunun göründüğünü kaydederek, herkesi sandıklara ve oylarına sahip çıkmaya çağırdı:

“24 Haziran’da yolun sonu göründü. Bu topraklarda tek adam rejimine karşı demokrasi, insan hakları., barış, kardeşlik, adalet, sendikal hak ve özgürlükler kazanacak. Toplumsal muhalefetin içinde demokratik kitle örgütleri, meslek odaları ve sendikalarla verdiğimiz mücadeleyi 25 Haziran’da noktalamak istiyoruz. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. İki bölgenin adaylarıyla birlikteyiz. Harika bir coşku var. 21’inde de 3 milyon insanın bir araya geldiği bir miting yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu mücadelede demokrasi, barış, kardeşlik kazanacak. Sandıklardan demokrasi ve özgürlük çıkacak, diktatörler değil. Mutlaka ama mutlaka sandıklara oy attıktan sonra sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkalım.”

ATİLA SERTEL: BU SEÇİMDE HALK KAZANACAK, DEMOKRASİ KAZANACAK, YETER Kİ HALK SANDIĞA GİDİP OYUNU KULLANSIN

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de, tek adam rejiminin seçmenlerin oylarıyla sona ereceğini kaydederek, “Yarın herkesi sandık başına ve oy kullanmaya çağırıyoruz. Diktatörün gidişi ve demokrasinin gelişi demektir. İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Muhalefet partileri mutlaka mecliste çoğunluğu yakalayacak. Ülkede demokratik parlamenter rejim kurulacak. Tek adam rejimi sona erecek. Bu seçimde halk kazanacak, demokrasi kazanacak. Yeter ki halkımız sandıklara gidip oyunu kullansın” diye konuştu.

KAZIM UMDULAR: BİZ KAZANACAĞIZ, HALK KAZANACAK

Seçim otobüsünde bulunan Milletvekili adaylarından Kazım Umdular da, İzmir’in partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitingine gösterdiği yüksek katılımla da iradesini ortaya koyduğunu vurgulayarak, “Sayın İnce İzmir’de idi. Gelincik tarlasına dönmüştü meydan. 2,5 milyonu aşkın İzmirli ile, meydanlar iyi ise işler iyi gidiyor, çatılar doluysa biz kazanacağız demektir demişti. Şu anda da görüyoruz ki herkes oy birliğiyle tamam diyor, İzmir oy birliğiyle tamam diyor. 25 Haziran sabahı güzel ve aydınlık olacak. Biz kazanacağız, halk kazanacak” dedi.

MAHİR POLAT: YARINI UMUTLA BEKLİYORUZ, İŞLER TAMAM İZMİR’DE

CHP İzmir Milletvekili Adayı Mahir Polat da, Muharrem İnce’yi Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yapacaklarını dile getirerek, mesajını,  “İşler tamam İzmir’de. Coşku var İzmir’de. Yarını umutla bekliyoruz” sözleriyle verdi.

UTKU GÜMRÜKÇÜ: HEP BERABER KAZANACAĞIZ

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü de, “24 Haziran’da İnce’yi cumhurbaşkanı yapacağız. Hep beraber kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Karşıyakalılara el sallayan CHP İzmir Milletvekilleri Karşıyaka'dan geçerken hep birlikte Kaf Sin Kaf çekti. 

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN SON SEÇİM TURUNUN GÜZERGAH VE AYRINTILARI ŞU ŞEKİLDE:

CHP’li milletvekillerinin programı saat 12.00’de Çiğli Metro Alışveriş Merkezi Önünden başladı.. CHP’li milletvekillerinin gün boyu sürecek olan son seçim çalışmasının güzergah ve ayrıntıları ise şu şekilde belirlendi:

“Anadolu Caddesi kullanılarak Karşıyaka-Alaybey,  Bostanlı Demirköprü’den geçilecek ve Fikri Altay yolundan Bayraklı güzergahı izlenecek. Bayraklı’da Adnan Kahveci köprüsü üzerinden Smyrna Meydanı’na, ardından Folkart Towers’ın önünden Sakarya caddesine geçilecek ve Migros Alışveriş merkezi önünden Mustafa Kemal Caddesi kullanılarak Bornova’ya geçilecek.

Bornova’da Fevzi Çakmak Caddesi kullanılarak Ege Üniversitesi kampusu önünden geçilecek, Küçükpark’ın önünden geçilerek adliye yolundan, Yeşildere yoluna geçilecek ve Buca’ya gidilecek. Buca-Şirinyer Nato yolu kullanılarak, Çevik bir meydanı, Özmen caddesi, Üçkuyular meydanı, İsmail Sivri Bulvarı, Hoca Ahmet Yesevi caddesi kullanılacak ve otoban’a çıkılacak. Otobandan Uzundere’ye inilerek, Eski İzmir caddesinden devam edilecek ve Zincirlikuyu’ya devam edilerek, Üçyol Halide Edip Adıvar Caddesi’nden İnönü caddesine çıkılarak, Fahrettin Altay Caddesine devam edilecek ve Konak’a geçilecek. Mithatpaşa caddesinden devam edilecek, Konak-Alsancak yolu kullanılarak Alsancak Garı önünden dönülecek ve Talatpaşa caddesine girilecek. Düzenlenecek Tur Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.