TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir için umut verdi

“İzmir hizmete aç ama belediyeyi AK Parti bir türlü kazanamadı” diyerek umutsuzluğa düşen vatandaşlara umut veren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, “İzmir tercihini hizmetten yana kullanacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir için umut verdi

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala heyecanını İzmirlilerle paylaşmayı sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak Mimar Kemalettin Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Son güne kadar temposunu düşürmeden çalışacağının sinyalini veren Bölünmez Çankırı, İzmirlileri sandığa davet etti. İlginç diyalogların yaşandığı esnaf ziyaretlerinde bir seçmenin “Hep kadınları destekliyorsunuz, AK Parti kadınları güçlendiriyor, erkeklere de sahip çıkın” sitemine karşılık “Kadınlarımız, toplumsal hayatın olduğu kadar ailelerimizin de temel direğidir” diyen Bölünmez Çankırı, “Güçlü toplum hedefimiz ve kalkınmamız için vazgeçilmez olan kadınlarımızın hakları, refahı ve partimizin temel öncelikleri arasındadır. Sosyal hayatta karşılaştığı engelleri ortadan kaldırılan kadın güçlü olursa; aile güçlü olur, iyi bir nesil yetişir, Türkiye güçlü olur” dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları icraatları anlatarak destek isteyen Bölünmez Çankırı, bedelli askerlik beklediklerini söyleyen vatandaşlara müjdenin verildiğini, konunun hükümet gündemine alındığını aktardı. Milletvekili Bölünmez Çankırı, “İzmir hizmete aç ama belediyeyi AK Parti bir türlü kazanamadı” diyerek umutsuzluğa düşen vatandaşlara “Biz pes etmeyiz. Önümüzdeki yerel seçimde İzmir tercihini hizmetten yana kullanacak, umudunuzu asla kaybetmeyin. Bu seçimin yerel seçimlere yansımasını İzmir’de göreceğiz” diye konuştu.

MORAL DEPOLADI

Almanya’dan İzmir’e gelinlik almaya gelen gurbetçi bir ailenin “Ülkemiz kazansın diye memleketimizden alışveriş yapıyoruz. Aynı şekilde ülkemiz kazansın diye AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz” diyerek desteğini ortaya koyması Bölünmez Çankırı’ya duygulu anlar yaşattı. Modaevi sahibi bir esnafın da odasının başköşesinde duran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarını göstererek AK Parti’ye gönül bağını anlatması Bölünmez Çankırı’yı mutlu etti. Bölünmez Çankırı, esnafla birlikte çerçevelerin önünde fotoğraf çektirdi. Ziyaretlerinde seçimin önemini anlatan Bölünmez Çankırı, “Meclis’e ne kadar çok vekil gönderirsek o kadar çok temsil gücümüz artar” dedi. Gece geç saatlere kadar süren çalışmalarda Gültepe Huzur Mahallesi’nde kendisini bekleyen, çoğunluğunu kadınların oluşturdu grupla bir araya gelen Bölünmez Çankırı, “Türkiye Cumhuriyeti dimdik duruşunu 15 Temmuz’da gösterdi. Terör etkisini kaybetti. Bu şanlı duruşu milletimiz gösterdi. Terörle, darbelerle, krizlerle devletimizi zayıflatmaya, ülkemizi bölmeye çalışanlar, onların siyasi temsilcileri ve destekçileri bu seçimde de milletimizin tokadını sandıkta görecek” diye konuştu. Şal hediye ettiği kadınlara “Seçime bu şallarla gidin beni hatırlayın” diyen Bölünmez Çankırı, gece nöbetindeki taksicileri de ziyaret etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.