• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Püf demeye dudak ister YUNUS KARAKAYA

Püf demeye dudak ister

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2014, 00:00
Bir şeyi yapmak için kuşkusuz bilgi, beceri ve araç oldukça önemlidir. Ancak bunlardan da önemlisi o işi yapma isteği, gücü ve cesaretidir. Bunlar olmadan işin başarıya ulaşması zorlaşır.

Birgül Ayman Güler'i anlamak gerek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr Birgül Ayman Güler'i bir anlayabilse çok güzel olacak ama... İşte her şey o "ama"da gizli. Paralelcilere karşı yapılan son operasyonların ardından Birgül Ayman Güler, CHP ile ilgili acı bir gerçeği dile getirdi. CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler'in, "CHP'nin çatısı akmaya başlamıştır. 30 Mart'ta cemaatle ittifak yaptık" şeklindeki açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamanın ardından CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu'nun operasyonda gözaltına alınanlara destek vermek için adliyeye koşması, Birgül Ayman Güler'in haksız olmadığının da bir göstergesiydi.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

CHP, Ali Engin'in milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni il başkanın kim olacağını tartışıyor. Yeni il başkanının kim olacağının konuşulduğu İzmir'de İl Yönetimi içerisinde yapılan çalışmalar ve girişimlere her gün yenisi eklenirken il kongresinde başkanlığa aday olan eski PM Üyesi Levent Eyipişiren, sosyal medya üzerinden İl Başkanı Ali Engin ve yönetimi hedef alan açıklamalarda bulundu. Eyipişiren, "Genel Başkan'a sözde sadık 'ekip' yine kurnazlık peşinde ve yerine atanacak İl Başkanı netleşmeden istifa edemiyor. Kimse bir kurnazlıkla önce il başkanını seçtirip, sonra kalan istifalar ile yedekleri asil yönetime taşıma çiğliği sergilememeli" derken, yazısını şu sözlerle tamamladı:
"ÇEKİLİN ARTIK,
AÇIN İZMİR'DE CHP'NİN ÖNÜNÜ,
BIRAKIN SİYASET TABANI GENİŞLESİN,
ÜYELER ADİL YARIŞMA HAKKINI KAZANSIN VE SONUÇLARI KABULLENSİN,
DAHA FAZLA DAYATMA İÇİNDE OLMAYIN!"

HEDİYELİK EŞYA BULMAKTA ZORLANMAYACAKSINIZ

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte insanlarda sevdiklerine "Nasıl bir hediye alacağım?" telaşı başladı. Bence fazla telaşa gerek yok çünkü İzmirlinin hediye seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başlıyor. Sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin çeyrek asırlık geleneği SOUVENIR, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bugün açılacak. İlk gününden bugüne İzmir'in nüfusu kadar ziyaretçiyi organizasyon kapsamında fuar alanında ağırladıklarına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, 25. yılına yakışır bir etkinliği gerçekleştireceklerini vurguladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA