• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Giriş Tarihi: 28.08.2014, 00:00
Senenin son Grand Slam şampiyonası New York'ta başladı. Elemelere katılma hakkını kazanmış olan sevgili Çağla Büyükakçay ile Marsel İlhan iyi bir hazırlık döneminden sonra maalesef ana tabloya yaklaşmalarına rağmen yenilerek turnuva dışında kaldılar. Katılabilmenin bile çok önemli olduğu bu turnuvadan elenmiş olmaları hiç önemli değil. Gönül isterdi ki ana tabloya geçip bir iki turda atlasınlar. Ancak dünyanın en iyilerinin oynadığı bu turnuvada 2 tur atlamış olmak bile başarı. Kendilerini candan kutluyor ve arkaların korta çıkacak junior temsilcilerimize başarılar diliyorum.
Nadal'ın artık müzminleşmeye başlayan bu bilek problemi dolayısıyla turnuvaya katılamamış olması büyük bir eksiklik gibi gözükse de, favoriler dışında birçok oyuncu da sessiz ama hırslı bir şekilde gözlerini en tepelere dikmiş durumda. Kadınlarda da geçen senelere nazaran rekabet daha belirginÜmitler, yükselenler ve şampiyonluğa susayanlar var. Uykusuz gecelerde hep beraber göreceğiz. İyi seyirler diliyorum.

İzmir Cup

TTF yönetim kurulu üyesi sevgili Yüksel Pınar ve özverili ekibi, önceki gün Küçük Kulüp'te basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda bu konuda mevcut kulüplerarası işbirliği sayesinde gelinen noktayı, uygulanacak yol haritasını, hazırlanan ulaşım imkanlarını ve yenilikleri detaylı bir şekilde anlattıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladılar. Medya temsilcileri de her gün ilgili haberlere yer vereceklerini bildirdi, bu turnuvanın İzmir'imiz için çok önemli olduğuna inandıklarını İzmirli her sporseverin bu duyarlılığı gösterip bu turnuvaya sahip çıkılması gerektiğini belirttiler. İnancım o ki bu sene bu güne kadar yapılmış olan 6 turnuvadan en iyisini izleyeceğiz. 13 Eylül den itibaren Örnekköy deki tenis merkezine ayağımıza kadar gelmiş muhteşem tenis şölenini ve turnuvaya katılacak milli oyuncularımızı izlemeye davetliler. Hayırlı olsun... İnşallah Marsel İlhan'ı da burada şampiyon olarak ayakta alkışlarız.

Manisa Tenis Kulübü

Üyelerin aidat ve katkılarıyla, başkan ve yöneticilerinin özverisiyle kurulmuş ve gelişmeye başlayan bu güzide kulübümüz, coğrafi sınırlarını aşmış, kapılarını Türkiye Senior Klasman turnuvasına açmış ve örnek bir ev sahipliği göstermiştir. Cılız imkanları ile her kulübüm başına her gelebilecek sorunlara rağmen yorulmadan ve her işi yapmaktan gocunmayarak turnuvayı salimen bitirmeyi başarmıştır. Eksiklikler, yanlışlıklar yapılmış olabilir. Ne var ki zaten sayıca az olan tenis kulüplerini yaşatma gayreti içinde olan yöneticileri teşvik etmek, motive etmek ve alkışlamak yerinde olur sanıyorum.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA