• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSNÜ UÇAR

EGO OKŞANMASI

husnu.ucar@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2014, 00:00
Bir arkadaşım yaşadığı bir aşk ilişkisinden sonra benimle duygularını paylaşmıştı. "10 senelik evliyim. İlk günlerimiz dışında eşimle gecede birkaç defa seviştiğim çok enderdir. Ama geçen gece o kadınla beraber oldum. Muazzam bir kadın. Aşık oldum, sabaha kadar beş defa seviştik" dedi.
Elbette arkadaşımın dünyasını yıkmamak için gerçek düşüncelerimi söylemedim. Ama arkadaşımın beraber olduğu kadını da tanıyorum ve hiç de öyle muazzam bir kadın değil. Ve hatta aslında arkadaşımın karısı daha genç ve güzeldir. Peki ne olmuştu? Ne olmuştu da arkadaşım o gece Süpermen olup beş defa sevişmişti? Besbelli ki o kadın, arkadaşımı çok iyi okşamıştı. Kasteddiğim şey cinsel organların okşanması değil. Seks ilişkisinde en önemli olan egoların okşanmasıdır.
Pavyon veya gece kulüplerinde konsomatris bayanlar çalışır. Bu konsomatrislerin yaptığı iş fuhuş değildir. Pavyona gelen bir müşteri olarak siz orada içkinizi içerken size eşlik ederler. Yani size daha çok içki içirtirler. Bu sırada yapılan muhabbetin adı konsomasyondur. Kadın sohbet sırasında içkisini içen erkeğe ne kadar yakışıklı, çekici ve etkileyici olduğunu söyler. Yani kadın erkeğin egosonu okşar. Bu içki muhabbettinin püf noktası yapılan konu masyon yani egonun okşanmasıdır. Eğer ki evli kadınlar kocalarının egosunu yeterince okşayabilselerdi ülkemizdeki pavyonların yüzde 90'ı kapanırdı.
Her erkeğin bir kullanılma kılavuzu vardır. Aptal kadınlar erkekler ile mücadele edip onları mağlup etmeğe çalışırlar. Akıllı kadınlar ise bu kullanılma kılavuzuna uygun olarak erkekleri çok güzel yönetirler.
Kullanma-kullanılma kulavuzunun özü egonun okşanmasıdır, sonuçta doğru olan tavır evli kadınların kocalarının egosunu okşamasıdır. Ama elbette ki her şey karşılıklıdır. Erkekler de karılarının egosunu okşamalıdır. Ne kadar okşarsanız o kadar okşanırsınız.
Şimdi arkadaşımın o gece yaşadığı ilişkiyi ve olanları daha iyi anlayabiliriz. O kadın, arkadaşımı coşturmuştu. "Sen ne kadar güçlü ve mükemmel bir erkeksin" tezgahı yapmıştı. Dolduruşa gelen arkadaşım da o coşkuyla daha bir güçlü ve mükemmel olmuştu. Kadın erkek ilişkisinde ilk başlarda flört döneminde genellikle herkes birbirinin egosunu okşar. Ama daha sonra evliliklerin ilerleyen yıllarında bu ego okşamalar unutulabiliyor. Oysa yaşımız kaç olursa olsun, kaç yıllık evli olursak olalım en önemli psikolojik ihtiyaçlarımızdan biri de bu egomuzun okşanmasıdır.
"Sen mükemmel bir erkeksin... Hiç senin gibi bir kadın görmemiştim... İyi ki seni tanıdım... İnşallah seni yine görebilirim." Bu sözcüklerden hoşlanmayacak var mı?
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA