• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çirkinler salonu terketsin GÜRKAN ERTAÇ

Çirkinler salonu terketsin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.11.2014, 00:00
Erkekler Voleybol Liginde ARKAS, Halk Bankası, F.Bahçe Grundig, Beşiktaş, İst.B.Belediye, G.Saray Daikin ve Ziraat Bankası arasında müthiş bir yarış izleniyor. Haftanın maçı İzmir'de iki yenilmez ekip ARKAS ile Halk Bankası arasındaydı. ARKAS, 3-0 alacağı maçı hakem Erdal Akıncı'nın hatalı kararları ve basit hatalar sonucu 3-2 kaybetti. Perrin ve Tillie normal servisleri dışarı atarken, hakem Akıncı'nın kararlarına sürekli itiraz eden Ulaş ile Polonyalı Kubiak'a sessiz kalması, Kubiak'ı dışarı gönderirken Arkas'a maçı bitirecek sayıyı vermemesi, voleybol sporu adına bir skandaldı. Ulaş ile Kubiak'ın seyircileri de tahrik edip küfretmesi, bu centilmen spor adına gerçek maskaralıktı. Ki üstelik İzmirliler, Halk Bank'lı Burutay sakatlandı diye üzüldü, tedaviye gidene kadar ayakta alkışladı. Halkbank böyle şampiyon olacaksa eksik olsun. ARKAS her zaman centilmendir, centilmen kalacaktır ama, bu tip davranışlar, federasyon ve hakemlerden müsamaha görürse. essizler ezilirse bu spor dalı adına düşünmek gerekir. Sonuçlar: Palandöken B.-F.Bahçe: 0-3, Beşiktaş-Gümüşhane Torul: 3-0, G.Saray-Ziraat B.: 2-3, Şahinbey B.-M.Milli P.: 3-2, İst.B.Belediye-İnegöl Belediye: 3-0.

Fenerbahçe zirveye çıktı

Bayanlar Voleybol 1.Ligde 5. hafta sonunda, Eczacıbaşı VitrA'yı Koreli yıldızı Kim'in nefis oyunuyla 3-2 yenen F.Bahçe Grundig, namağlup liderliğe yükseldi. VakıfBank, Yeşilyurt'u 3-1 yenerek 2. sırada yer alırken, G.Saray Daikin, deplasmanda Sarıyer B.'yi 3-2 aşarak 3. sırayı elde etti, Ecacıbaşı 4.sırada. Diğer sonuçlar: Beşiktaş-Bursa B.B.: 1-3, Nilüfer B.-İlbank: 3-1, Çanakkale B.-İdman Ocağı: 2-3. Sıralama: 1- F.Bahçe 14 p., Vakıfbank 13 p., G.Saray ve Eczacıbaşı 11 p., İdman Ocağı 10 p., Nilüfer B., Çanakkale B., Sarıyer B., 7 p., Bursa B.B. 6 p., İlbank 1 p., Beşiktaş ve Yeşilyurt puansız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA