• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yolunuz açık olsun GÜRKAN ERTAÇ

Yolunuz açık olsun

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2014, 00:00
Voleybol Federasyonu, yeni projesiyle voleybolu Anadolu'nun dört bir yanına yaymayı planlıyor

Voleybol Federasyonu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin desteğiyle muhteşem bir projeye imza attı, voleybolu tüm Anadolu'ya çocukların ayağına götürme kararı aldı. Bu girişim inanıyorum ki mükemmel sonuçlar verecek, Anadolu'nun isimsiz yetenekleri Türk Voleyboluna geniş bir taramayla kazandırılacak. TVF Başkanı Özkan Mutlugil, projenin özellikle olimpiyatlara katılmak ve uluslararası alanda kalıcı, sürdürülebilir başarılar elde etmek isteyen federasyonları için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "9 ilde ücretsiz seminerler verilecek. Beden eğitimi ve sınıf öğretmenleri, antrenörler ile yeni başlayanlar için basit egzersizlerle eğitim verilecek. Temel teknik ve taktikler öğretilecek" dedi. Voleybol Otobüsünde Köln Spor Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun üst düzey antrenör eğitmeni Athanasisos Papageorgiou da 6 haftalık eğitim için yer alacak, Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve FIVB Eğitmeni Dr. Cengiz Akarçeşme ile birlikte tüm tecrübelerini, son temel eğitim tekniklerini paylaşacak. Proje, Mersin, Malatya, Şanlıurfa, Sakarya, Bursa, Muğla, Tekirdağ, Artvin ve Samsun'da.

Rota 'Nilüfer' açtı!

İzmir'in voleyboldaki yeni sesi Rota Koleji, Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne çıkmayı kafasına koydu. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan Nilüfer Belediyespor'u kendine model olarak benimseyen Rota Koleji, önce Bursa ekibinin Antrenörleri Ali Kamberoğlu ve yardımcısını takımın başına getirdi. Ardından Ceyda Demirhan, Merve Ateş, Pelin Ece Katılmış, Gamze Türk, Şiirsel Merve Altın ve Yasemin Şahin'i Nilüfer Belediyespor'dan transfer eden Rota Koleji, adeta geçen yılın şampiyon takımını İzmir'e taşıdı. İnşallah geçen yıl Nilüfer Belediye'nin yaşadığı şampiyonluk sevincini bu sezonda da Rota Koleji yaşar.

Transfer dosyası

* Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele edecek Çanakkale Belediye, Arkas'tan 27 yaşındaki Ebru Uygurtaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
* Galatasaray FXTCR, daha önce anlaşma sağladığı Çek oyuncu Rejlek'i bir yıllığına renklerine bağladı. 33 yaşındaki Filip Rejlek 1.97 metre boyunda ve pasör çaprazı pozisyonunda oynuyor.
* Torul Gençlik, TOFAŞ'ta oynayan libero Selim Yıldırım'ı transfer etti. Ayrıca, Levent Kaplan ile sözleşme yenilendi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA