• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAL şahlanıyor GÜRKAN ERTAÇ

BAL şahlanıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.04.2014, 00:00
Bornova Anadolu Lisesi İzmir, hatta Türkiye'nin en önemli eğitim kurumları arasında. Bu okulda öğrenim görenler öylesine bir sıcak yuva sayıyorlar ki, mezun olduktan sonra bile ilişkilerini kesmiyorlar. İşte bu idealistler sporda da uzun yıllardır iz bırakıyor. BAL Voleybol Takımı, Ersan Odaman'ın başkanlığında ve hizmet aşkıyla çalışan yönetimiyle alkışlanıyor, mezunlarının desteğiyle yükseliyor. Üç sezondur 1. Ligi zorluyorlar, hep son anda kapıdan dönüyorlar. Ama yakın gelecekte BAL'ı Türkiye tanıyacak, alkışlayacak. Çünkü voleybolda temelden başlayarak süper bir atılım gerçekleştiriyorlar. Okulun içindeki salon bitti. Burada hem idmanlar yapılacak, hem de süper bir kondisyon merkezi açılacak. Voleybol Federasyonu da BAL'a destek sözü verdi. Okulu ve salonu ziyaret eden başkan Vekili Akif Üstündağ, "Yanınızdayız" mesajı verdi. Hayri Bornova Anadolu, sana yakışır başarılar.

İç savaşın bedeli

TELEDÜNYA Türkiye Kupası'nda erkeklerde Halk Bankası ile İzmir Atatürk Voleybol Salonunda şampiyonluk maçına çıkan Fenerbahçe Grundig, İtalyan antrenörü Daniel Castellani ile takımın yıldızları kaptan Arslan Ekşi ve Brezilyalı smaçör Fonteles arasında çıkan iç savaş nedeniyle alabileceği kupayı rakibine armağan etti. Fenerbahçe setlerde 2-1 galip durumdayken, Fonteles'in, Castellani'nin kendisine söylediği sözlere sert tepki göstermesi üzerine dışarı alındı ve bir daha da oynatılmadı. İtalyan başantrenör bununla da yetinmedi, Arslan'ın iki kez yaptığı pas hatası üzerine onu da dışarı aldı, yerine Ceyhun'u soktu. Böylece iskeleti dağlan F.bahçe göz göre göre rakibine 3-2 yenildi.

Bravo Çanakkale

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi baraj etabı ikinci devre maçında, Çanakkale Belediyesi, Sarıyer Belediyespor'a 3-2 yenilmesine rağmen ligde kalmayı garantiledi. Pelin, Ece, Nesovuiç, Duygu, Vesoviç, Durusic, Funda, Ayşe, Cansu ve Ebru kadrosuyla oynayan Çanakkale, ligde kalmanın sevincini yaşadı. Voleybolda kısa bir mazisi olmasına rağmen isminden sözettiren Çanakkale Belediyespor'un önümümzdeki sezon da 1. Lig'de daha iyi bir yere ulaşacağına inanıyoruz.

Seramiksan sonuna kadar

Bayanlar Voleybol 2. Lig'de mücadele eden Turgutlu Seramiksan, 1. Lig'e çıkmayı son etapta yitirmesine rağmen Ege'nin en başarılı temsilcisi oldu. Play-off'ta iyi oyunlar sergileyen Kasaba temsilcisi, 1. Lig'e çıkmanın son aşamasında tecrübesizliğine yenildi ve kıl payıyla maçları kaybetti. Başantrenör İsmail Yengil, çiçeği burnunda takımının 'Dörtlü Final'de ilk maçta Nilüfer Belediyesi'ne 3-0 kaybetmesinin moralleri bozduğuna değinerek şöyle konuştu: "Bu sezonki performansımız da yeni bir ekip için çok iyi. Bize destek veren Turgutlululara minnet borçluyuz. Eğer iyi bir tranfser yapabilirsek Seramiksan'ın önümüzdeki sezon Turgutlu'yu 1. Lig'de temsil etmesi kuvvetle muhtemel" dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA