• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2015, 00:00
KOÇ:
Çevrenizle ilgili çalışmalarda kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynak arayışı içinde olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için araştırmalar yapıyorsunuz.

BOĞA:
Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün iş yerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor.

İKİZLER:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve sevecen yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Evlik ve beraberliklerinizle ilgili konulara yumuşak ve saygılı yaklaşmak niyetindesiniz. Görüşlerinizi almak isteyecekler.

YENGEÇ:
İnandığınız her şeyi sonuna kadar hırsla götürüyorsunuz. Bugün, her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Görüşeceğiniz kişileri fikirlerinizle etkilemeniz çok kolay olacak.

ASLAN:
Derin ve araştırmacı yapınızı daha da derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir.

BAŞAK:
Güne keyifsiz başlasanız bile, akşam saatlerinde daha mutlu olacağınız olaylar gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri ret etmeden önce düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz.

TERAZİ:
Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz.

AKREP:
Kişisel değerlerinizin farkında oluşunuzdan dolayı, çevrenizde tepki oluşturacak olayları kendinize çekiyor ve sonrada kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin.

YAY:
Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz.

OĞLAK:
Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı evinizde ağırlayacaksınız. Evliliğinizi ve ilişkinizle ilgili özel duygularınız ön plana çıkacaktır.

KOVA:
Olayları incelemekten hoşlandığınız için, bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

BALIK:
Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda renkli bir performans sunuyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA