• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2014, 00:00
KOÇ:
Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız. Sizin için anlamlı bir gün.

BOĞA:
Maddi konularda sabit düşünceler içindesiniz. Çevrenizde ortaya çıkna bir takım zorluklar karşısında pes etmediğiniz için, kendi içinizde yaşadığınız olayları hiç kimseyle paylaşmıyor ve gizemli hareket etmeyi yeğliyorsunuz.

İKİZLER:
Aslan'da ilerleyen Jüpiter yaşam temponuzun hızlanmasına ve çevrenizde uyumlu bir performans sergilemenize neden oluyor. Çalışma arkadaşlarınızla aynı paralellikte çalışmanız sayesinde, iş potansiyeliniz yükseliyor.

YENGEÇ:
Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. Bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

ASLAN:
Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir.

BAŞAK:
Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek.

TERAZİ:
Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız.

AKREP:
Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz.

YAY:
Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

OĞLAK:
Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız.

KOVA:
Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir.

BALIK:
Bugün Ay'ın konumu duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA