• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2014, 00:00
KOÇ:
Güneş'in konumu, ilişkilerinize hareketlilik kazandırırken, ifadenizi daha da güçlü kılıyor. Bugün iletişim konusunda başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

BOĞA:
Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle güçleneceksiniz.

İKİZLER:
İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarıyı elde edeceksiniz.

YENGEÇ:
Burcunuzda ilerleyen Güneş, çalışmalarınızda size hız kazandırırken, alışkanlıklarınızı aşma konusunda size yardım ediyor. Jüpiter'in kazandırdığı hareket sayesinde, yaratıcılığınızı kullanabileceksiniz.

ASLAN:
İlişkiler konusunda girişken ve yetenekli olduğunuz halde, sinirlerinizi bozacak bir konu mutlaka buluyorsunuz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:
Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin koşullara bağlı olması sizi üzüyor.

TERAZİ:
Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzle bulabileceksiniz.

AKREP:
Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini biliyorsunuz.

YAY:
Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu. Biraz rahatlamalısınız.

OĞLAK:
Bugün ailenize vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecek. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

KOVA:
Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşüncelerinizden taviz vermiyorsunuz.

BALIK:
Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, içinize kapanıyorsunuz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle, motivasyon kazanacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA