• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2014, 00:00
KOÇ:
Değişimlerden fazla etkilenmeyecek, kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken bazı dersler vardı.
BOĞA:
Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz yüzünden, bugün partnerinizle sürtüşme yaşayabilirsiniz.
İKİZLER:
Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.
YENGEÇ:
Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz.
ASLAN:
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Güneş'in çevresel ilişkilerinizde verdiği güçle, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda kendinizi net ifade etmelisiniz.
BAŞAK:
İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara önem vereceksiniz. Yaratıcı yönünüz güçleniyor.
TERAZİ:
Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olmalısınız.
AKREP:
İletişim konusunda her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.
YAY:
Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecek. Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecek.
OĞLAK:
Ay, ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz.
KOVA:
Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı yaklaşımı seçin.
BALIK:
Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün yaşama pratik bakıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA