• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2014, 00:00
KOÇ:
Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda size ayrıcalık sağlıyor.

BOĞA::
Değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Vereceğiniz kararları sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla sıkı bir duygusal iletişim içinde olacaksınız.

İKİZLER:
Olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kişiselliğinizi ön plana çıkaracak mesleki başarılara ihtiyacınız olacak. Maddi konularda rahatlığa kavuşacaksınız. Sabırlı olursanız kazanacaksınız.

YENGEÇ:
Herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz, iş disiplininizi artırıyor.

ASLAN:
İsteklerinizin geçici olması sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınız karışabilir. Farklı olaylar nedeniyle bir araya geldiğiniz dostlarınızın teklifleri ilginç gelebilir.

BAŞAK:
İlişkilerinize fazla yüklenmeniz zararlı olabilir. İş arkadaşlarınıza karşı aşırı alınganlık gösterebilir ve birlikte çalıştığınız kişilerden duygusal açıdan zarar görebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

TERAZİ:
Güneş burcunuzda ilerlerliyor. Karşılıklı ilişkiler çok önemli. Özellikle yatırım konusunda akılcı davranmaya özen göstermelisiniz. Yeni başlangıçlar konusunda ani atılımlardan kaçınmalısınız.

AKREP:
Duygusal konularda hata yapmak istemiyor ve düşüncelerinizi sürekli gözden geçiriyorsunuz. Partnerinizle ortak sosyal çalışmalar içinde olacaksınız. Yakınlarınızla anlaşmazlığa düşebilirsiniz.

YAY:
Ailenizle ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olabilir. Ailenizle ters düşmeyecek şekilde hareket etmelisiniz. Sevdiklerinizin mutluluğu sizin için oldukça önemli.

OĞLAK:
Arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

KOVA:
Bugün Ay, evinize para ve hareketlilik getiriyor. Birçok kombinasyon bağlantılar sizi bekliyor. Yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz.

BALIK:
Olayları gözlemliyor, kendinize göre sonuçlar çıkarıyorsunuz. Hafızanızın yardımıyla birçok sorunu bugün rahatlıkla çözebileceksiniz. Uyku düzeninizin aksaması, bugünlerde sizi sinirli yapıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA