• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hırslarımızın ön plana çıkacağı kritik bir gün FİLİZ ÖZKOL

Hırslarımızın ön plana çıkacağı kritik bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.04.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Toplumsal hırslarımız ön plana çıkacak. Kişisel düşüncelerin öne çıkmasıyla, sosyal yaşantımızda kargaşalar oluşacak. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Tutucu davranışların göz dolduracağı, toplumsal ahlak ve namus sorunlarını irdeleyeceğimiz bir gün. Değer yargılarımız sorgulanacak. Yaşam kalitemizi artırma çabaları içinde olacağız. Toprak ve tarım konularını içeren ziraat olayları gündem kazanacak. Bankacılık ve kamu çalışanlarının maddesel istekleri gündemi oluşturacak. Bugün, herkes kendi yaşam tarzını bireysel olarak yargılayacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Gizliliğe eğilimidirler. Bilinçaltları sürekli onları rahatsız eder. Yaşamda birçok düşmanları olacaktır. Maddi konularda güven duygusuna çok fazla önem verdikleri için, paralarını biriktirmekten hoşlanırlar. Kızdıkları zaman son derece kaprisli ve huysuz olurlar ve sakinleşmeleri zaman alır. Araştırmacı yönlerini ortaya çıkaran çalışmalardan hoşlanırlar. Evlilik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Çocukluk yaşlarından itibaren görevlerinin altında ezilmiş olabilirler. Anıların önemi çok büyük olduğu için, evlerinde her türlü eşyanın bir hikayesi vardır. Çocuklarla araları iyi olmasına rağmen, onlarla mesafeli bir ilişki kurarlar. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünüp, sağlam kararlar verirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler.

KOÇ:
Ay'ın konumu, duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirecek. Partnerinizin düşüncelerinden emin olmadan, özel duygularınızı açıklamak istemeyebilirsiniz. Olaylara değişik bir yorum getireceksiniz.

BOĞA:
Ani değişimlere hazır olun. Merkür burcunuzda ve zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve birçok yeni işin altına imza atacaksınız. Kısa süren küçük yolculuklar gündeme gelecek.

İKİZLER:
Maddi konularda mücadele vermekten hoşlanmamanıza rağmen, bugün buna mecbur hissedebilirsiniz.
Olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, öfkeli davranabilirsiniz.

YENGEÇ:
Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak. Özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Partnerinizin tutum ve davranışlarında kusur aramanız onu üzebilir.

ASLAN:
Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman ise çalışmalarınızda yavaşlama söz konusu oluyor. Akşam saatlerinde çekimser bir tavır takınabilirsiniz.

BAŞAK:
Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi şaşırtmıyor. Katılacağınız toplantılarda yardım çalışmalarınız olacak.

TERAZİ:
Bugün, ailenizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Onlarla duygu paylaşımı içinde olmanız, ortak birçok aktiviteleri de gündeme getirecektir. Satın almayı planladığınız eşyalar için harekete geçebilirsiniz.

AKREP:
İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Mars Terazi burcunda geri gitmesine rağmen, ruhunuzu olumlu etkiliyor.

YAY:
Partnerinizin düşüncelerini merak edebilirsiniz. Fakat bu konuda asla sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, çalışma yaşantınızda daha özgürce davranacak ve kararlarınızı kendiniz vereceksiniz.

OĞLAK:
Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz.

KOVA:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamak. Maddi durumunuz için şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

BALIK:
Kafanızın karışmasına neden olan, anafor haline gelen, istemediğiniz halde içine çekildiğiniz konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları acizlik olarak algılayıp, gurur meselesi yapmayın.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA