Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı - Son Dakika
Magazin

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı

Yönetmen ve ses sanatçısı Mahsun Kırmızıgül, yönetmen koltuğuna oturduğu 'Mucize 2: Aşk' filminin galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı. Gala öncesi sevenlerinin yanına gelen Mahsun Kırmızıgül'e ilgi büyük olunca izdiham yaşandı. Kırmızıgül'ün bir hayranı ise kalabalığın içinden sıyrılıp sahneye çıkarak ünlü şarkıcının taklidini yaptı.

12.12.2019 07:48  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen koltuğunda oturan Mahsun Kırmızıgül'ün yer aldığı, başrollerinde ise Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Ali Sürmeli, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu ve Melis Sezen gibi güçlü isimlerin yer aldığı 'Mucize 2: Aşk' filminin galası Diyarbakır'da bir AVM'nin sinema salonunda yapıldı. Kırmızıgül'ün gala öncesi AVM'de toplanan hayranlarıyla buluşması esnasında izdiham yaşandı.

"DİYARBAKIR ÇOK DEĞİŞMİŞ AMA İNSANLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM DEĞİŞMEMİŞ"

Kentte bir alışveriş merkezinde yapılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği galaya, Kırmızıgül'ün yanı sıra filmin oyuncularından Mert Turak, Ali Sürmeli, Biran Damla Yılmaz, Metin Yıldız ve Zekeriya Karakaş katıldı. Mahsun Kırmızıgül, doğup büyüdüğü memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kırmızıgül, Diyarbakır'ın çok değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, 'Diyarbakır'da beraber büyüdüğüm arkadaşlarım ve akrabalarım var. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Mucize her ne kadar Aziz'in bu topraklarda yaşadığı hikayesiyse aslında batıda hayat bulan, batının kollarını sevgiyle açan bir hikaye oldu. En son Mucize filmin galasına katılmak için 4 yıl önce Diyarbakır'a gelmiştim. Diyarbakır'ı çok gelişmiş gördüm. Şehir o kadar yayılmış ki, yeni binalar, çevre düzenlemesiyle çok güzel olmuş. Ben büyüdüğüm Diyarbakır'ın küçeleri çok değişmiş. Tabii, dünya değişiyor, Diyarbakır'da değişti. Ama insanların yüzündeki o tebessüm değişmemiş" dedi.

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı

'BU FİLMİ ÖĞRETMENLERE ADIYORUZ'

Kırmızıgül, ikincisini yönettiği filmi öğretmenlere adadığına vurgu yaptı. Kırmızıgül, açıklamasında doğduğu Diyarbakır'daki anılarını da anlatarak şunları söyledi: "Bu film bir anlamda da öğretmenlere adanmış bir film. Hayatımızda ailemizden sonra, bize hayatı hazırlayan, bize zorlukları yenmemizi öğreten, nasıl durmamız gerektirdiğini öğretenler öğretmenlerimizdir. Bir çok öğretmenim hayatta değil. Bugün bu şehre geldiğimde gözlerim doldu. Uzun zaman sonra gelince anılarınız can buluyor. Sadece üzüldüğüm bir konu var, doğup büyüdüğüm mahalle şu an yok. Şu an sadece avlusunda namaz kaldığım 2 cami kalmış. Kurşunlu ve Arapşeyh camileri. Bu camilerde Kur'an kursu almıştım. Ben, orada büyüdüm."

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı

MÜZİKLİ İLGİLİ SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Toplantıda bir gazetecinin, "Müziğe ne zaman dönecek siziniz?" sorununa yanıt veren Kırmızıgül, 'Mucize'den başka bir şey konuşmam' diye yanıt verdi.

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı

KIRMIZIGÜL'ÜN TAKLİDİNİ YAPTI

Öte yandan gala öncesi Kırmızıgül'ün filminin tanıtımı öncesinde izdiham oluşturan kalabalığın arasından bir kişi sahneye çıkarak eline aldığı mikrofonla Mahsun Kırmızıgül'ün daha önce seslendirdiği bir şarkıyı okuyarak taklidini yapması, toplanan kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Söyleşi sırasında bazı hayranları da sahneye çıkarak Kırmızıgül'e sarılmak istedi. Sohbetin ardından film izlendi.

Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı
Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı
Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk\'ın galasını memleketi Diyarbakır\'da yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 Aşk'ın galasını memleketi Diyarbakır'da yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Bjk1903: Bu filme alınan her bir bilet Mehmetçiğimize kurşun olarak geri dönüyor 7 9 Yanıtla
  • ahmet yazgan: mahsum kırmızıgül delikanlı adamdır. yönetmenliği de çok iyi kavramış tebrikler 10 5 Yanıtla
  • kazım karataş: mucize 2 filmini seyrettim hayatımda izlediğim en kötü film kesinlikle gitmeyin 4 10 Yanıtla
  • Zafer : Yalakanin önde gideni 5 8 Yanıtla
  • Bozkurt : Hep demişimdir bu adam turkiye in en iyi yönetmen i çok güzel filmler çekiyor 7 5 Yanıtla
  • Boyacı: Bu adam kendini ne sanıyor 4 7 Yanıtla
  • Nasip olmasin: Bu adamin filmine ne giderim nede izlerim. Benden ona 1 kurus nasip olmasin... 6 3 Yanıtla
  • halillll: istanbulda kimse gitmezdi zaten galasına.mahsun kırmızıgül bu ülke için bitmiş bir sanatçıdır. 3 5 Yanıtla İyi: Neoo zorunamı gitti ordaki kalabalık 3 0
  • Muhammed: Masun kırmızıgül değil abdullah bazencidir ismi ayrıca memleketi diyarbakır değil bingöldür ne kadar aslını inkar etsede 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti
    17:12 Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti

    Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından Cavanşir Mammadov, 70 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mammadov'un birçok eseri bulunuyordu ve 2005 yılında Azerbaycan Devleti tarafından 'Emektar Artist Ünvanı'na layık görülmüştü. Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Mammadov'un ölüm haberini duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını belirtti ve onun değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı.

  • Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti
    17:11 Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti

    Hasan Can Kaya, hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Operasyon başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Ünlü komedyen, birkaç gün hastanede istirahat edecek ve ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi
    17:10 Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi

    Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü Darülaceze'de çekildi. Ünlü oyuncu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşerek çalışan ve sakinlerle vakit geçirdi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkın ifşası sonrası Erdoğan'ın moralinin yüksek olduğu görüldü.

  • Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu
    17:10 Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu

    Gripin'in solisti Birol Namoğlu, İstanbul konserinde seyircilere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' diyerek selamlama yaptı. Grup, 2 saat boyunca hit şarkıları ve proje albümlerinden parçalarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin, Trabzon, Ankara ve Kayseri konserleriyle turnesine devam edecek.

  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.


Advertisement