İYİLİK PROJESİYLE İYİLİK YAPACAKALAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 25.02.2017 - 09:18
 

İYİLİK PROJESİYLE İYİLİK YAPACAKALAR

Özel Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Manisa İmam Hatip Lisesi’nin hayata geçirdiği “İyilik Projesi” kapsamında öğrenciler ilgi gösterdi, ilgi gördü.
HABER TURAN IŞIK Manisa İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Yunusemre ilçesi Keçiliköy mahallesinde bulunan Özel Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin bireysel ve gurup eğitimlerini yerinde incelediler. Manisa İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Bizler ilk kez böylesi bir eğitim kurumuna geldik. Daha önce bilmiyorduk, burada gelip buradaki kardeşlerimizin durumlarını görence hayretler içerisinde kaldık. Onlara eğitim verilmesinin ne kadar güç ve zor olduğunu izledik. Ancak şunu gördük ki; onlar o kadar düzgün, o kadar dürüstler ve bir o kadarda sevecenler ki ilgilendikçe ilgi istiyorlar, ilgi gösteriyorlar. Kendilerini çok sevdik. Bundan sonra da sık sık gelerek ziyaret edip onların eğitimlerine bizler de katılmak istiyoruz.” dediler.    
Özel Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Manisa İmam Hatip Lisesi’nin hayata geçirdiği “İyilik Projesi” kapsamında öğrenciler ilgi gösterdi, ilgi gördü.

HABER
TURAN IŞIK

Manisa İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Yunusemre ilçesi Keçiliköy mahallesinde bulunan Özel Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin bireysel ve gurup eğitimlerini yerinde incelediler. Manisa İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Bizler ilk kez böylesi bir eğitim kurumuna geldik. Daha önce bilmiyorduk, burada gelip buradaki kardeşlerimizin durumlarını görence hayretler içerisinde kaldık. Onlara eğitim verilmesinin ne kadar güç ve zor olduğunu izledik. Ancak şunu gördük ki; onlar o kadar düzgün, o kadar dürüstler ve bir o kadarda sevecenler ki ilgilendikçe ilgi istiyorlar, ilgi gösteriyorlar. Kendilerini çok sevdik. Bundan sonra da sık sık gelerek ziyaret edip onların eğitimlerine bizler de katılmak istiyoruz.” dediler.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.