Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partililere tepki: "Gittikleri yerin yenisi olsunlar"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti kongrelerinde bozkurt işareti yapılmasıyla ilgili konuştu. Ünlü, "Herkes gittiği yerin yenisi olsun" dedi

MHP İl Başkanı Aydın

SEBO min 210MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü, “1992 yılında Azerbaycan Hocalı’daki soykırıma lanet okuyan Ünlü,” Hocali, Türk’ün yurdudur. İdlib’de Rus ve rejim saldırısıyla şehit sayısı 16’dır. Elbette şehit kanlarının yerde kalmayacağını biliyoruz.

BÜYÜKELÇİ OZAN CEYHUN MESELESİ!

Biz hükümet ortağı değiliz. Cumhurbaşkanı görevinin başındadır. Sayın Cumhurbaşkanı onayıyla Avusturya büyükelçisi bir ülkücü katili olduğu iddiası gündeme getirilmiştir. Biz binlerce şehidimizi asla unutmadık. Mustafa Erol’un katilinin kim oldupu tam bilinmezken bize dava öğretmeye çalışanları görmekteyiz. Say desek 5 şehidimizin adını sayamayacaklar namertlik yapıyor. Herkes işine bakmalıdır. Sanki katil bulunmuş da göz yumuyoruz gibi bir algı yaratılıyor. Biz şehidi de katili de biliriz. Bize sosyal medya yolcusı değil dava hancısı lazımdır” diye konuştu.

KÖPRÜNÜN ADI “YENİDOĞAN” OLSUN

Çetin Emeç Üst Geçidi ile ilgili de konuşan Ünlü, “Mutlu Şehir sloganıyla yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın’a Kandıra’daki tarım projesi için teşekkür ediyor bu projenin arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Yenidoğan köprüsü olsun. Bu köprü seçim üzerinde olan bir partiye malzeme yapılmasın. O köprünün adı Yenidoğan olsun” dedi.

İYİ PARTİLİLERE TEPKİ

İlçe kongrelerinde bozkurt işareti yaparak poz veren İYİ Partililerle ilgili de konuşan Ünlü, “Boş salonlara kongre yapanlara gittiği yerin yenisi olmalarını öneriyoruz. MHP’nin yıllık sloganı ve simgesini kullanmasınlar. Tüm ilçe başkanlarından rica ediyoruz. Teşkilatlarına gerekli uyarıları yapsınlar. Herkes gittiği yerin yenisi olsun” ifadelerine yer verdi.