İYİ Partili Özdağ'ın FETÖ iddiasına Meral Akşener'den yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener fETÖ iddiaları ile ilgili, " Bugün İstanbul İl Başkanımız Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak." dedi.

GİRİŞ 20.10.2020 10:50 GÜNCELLEME 20.10.2020 11:22
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

İyi Partili muhalif vekillerden Ümit Özdağ, CNN Türk’te katıldığı Tarafsız Bölge’de partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cüolduğunu ileri sürmüştü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu iddiaya grup toplantısında sonrasında verdi.

 

 

Akşener, Ümit Özdağ'ın iddialarıyla ilgili şunları söyledi:

"Bugün İstanbul İl Başkanımız Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak.Benim, arkadaşlarımızın ne konuştuğu değil de bugün Bülent Turan'ın ne konuştuğu benim için önemli. Biz bir demokrasi mücadelesi vererek geldik. Partimizin içinde de onu içselleştirmeye çalışıyoruz.Bu yolculukta hatalar kusurlar oluyor ama büyük bir dikkatle, demokrasiyi, her şeye rağmen demokrasiyi istişareyi içselleştirmeye gayret ediyoruz.

 

 

Hepimiz otoriter sistemlerin içinden geliyoruz. Dolayısı ile hür iradeleriyle partimizde yönetimde, milletvekilliği görevinde bulunan bütün arkadaşlarımızın fikirlerini söylemelerinin partimize zenginlik kattığına inanıyorum.

Ama ben Meral Akşener olarak, DYP Genel Başkan Yardımcılığını ve Bakanlığını yaptığım bir dönemde; 43 milletvekili DYP'den hangi şartlarda, nasıl ayrılmıştı onu biliyorum. Ve onun sonra Türkiye'de nelere mal olduğunu biliyorum.

SAYGI DUYDUM...

Benim konuştuğum gruba katılmamalarına saygı duydum. Ama sayın Bülent Turan'ın bugün büyük bir zevkle ortaya koyduğu düşünceleri de benim için çok manidar oldu.Ve birden kendimi 1997'lerde 1998'lerde hissettim.Sayın Bülent Turan'ın yazdıklarına baktığımız zaman başka bir gözle inceleyeceğiz.

Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13-15 sonuçlarını bulunca, kış kışlığını yapar ama şimdi bakacağız duruma.

ÖZDAĞ'IN HDP İLE YAKINLAŞMA İDDİASI

O çok büyük bir yalandır, yalancıdır bunu söyleyen...

YORUMLAR 103
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük yalanmış PKK ile yaklaştıkları.Siz milleti ahmak yerine koyun bakalım.Yeni CHP yani Kılıçtaroğlunun asıl HDP si ve normal bildiğimiz Demirtaşın HDP si ile seçim ittifakı yapan adına da millet ittifakı dediğiniz ittfakı yapmadınız mı ? İmamoğlunu elbirliği ile başkan seçmediniz mi? İmamoğlunun HDP ye (PKK nın uzantısına) yaptığı kıyaklarda siz suçlu değilmisiniz? HDP ye ne gibi kıyaklar yapmayı vaat ettiniz ? İsparkı kimler işletiyor? CHPKK ile işbirliğine nasıl devam edebiliyorsunuz ? CHP nin imanı ve itikadı gereği doğal takiyyeci olduğunu biliyoruz..Ya siz ? Sözüm ona milliyetçi takiyyeciler ? Siz bu kadar münafıklığı nasıl beceriyorsunuz ?
    Cevapla
  • çaqdaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu meral açık değil apaçık gizli değil aleni fetöcü. hem de kendi ağzından fetö cü. yani terörist. buna oy verenler görmüyorsa yazıkla rolsun . teröristleir himaye eden koruyan kolayan . yahu bu ülkede ihanet sıradanlaştığı için gerekler sorgulanır oldu. vatyanseverlik suç oldu. bu yargı ile yol aloınmaz. yargı reformu yapılmalı darbe terörö örgütlerine sevicilik yapanlar cezalandırlmalı..
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan senin partiyin içindeki karışıklığı getirip AKP ye maal etmeye çalışma kacacak yerin kalmadı fetöcü olanda söyleyende iyi partili milletin gözüne baka baka yalan söyleme
    Cevapla
  • almanyadan 3 yıl önce Şikayet Et
    yurtta sulh diye mitinglerde bagiran kimdi kadin?! onbes temmezdan önce.. nedense daha sonra anmadin
    Cevapla
  • Serpil 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa yürü git evinde otur işine bak bunun peşinden gidenlere de ne demeli peki.
    Cevapla
  • Hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla gülemeyen sorunlu,güdümlü,nasıl göremiyor insanlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler